Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 13.11.12 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Обектив: СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 13.11.12
Публикувано 2012-11-13 08:57:17 от Темпо

ТЕАТЪР Стоянка Мутафова продължава да пълни театралните салони и сърцата на своите почитатели. В това се убедиха зрителите, препълнили залата на читалище “Отец Паисий-1893” вечерта на 9 ноември. За пореден път Стоянка Мутафова показа недостижимата си класа в литературната класика “Михал Мишкоед” на Сава Доброплодни.


АСФАЛТИРАНЕ На 5 октомври общински съветници от всички политически групи в местния парламент трябваше да извършат проверка на улиците във Велинград, асфалтирани през 2012 г. Проверката бе отложена, тъй като от Общинска администрация не предоставиха исканата справка с конкретни данни за ремонтните дейности по всяка от посочените улици. Очаква се през настоящата седмица да бъде направен нов опит за проверка къде и как е асфалтирано.

ПОЖАР Три селскостопански постройки горяха през нощта на 10 ноември в Драгиново. Огънят е обхванал постройките последователно и въпреки бързата намеса и усилията на огнеборците две от сградите са изгорели заедно със складираните в тях фуражи и сено. Изгорял е и покривът на третата постройка. Предстои изясняване на причините за пожара и нанесените щети.

ХРАНИ Община Ракитово насрочи за 21 декември 2012 г. конкурс по обществената поръчка за доставка на хранителни стоки за детските градини и детската млечна кухня. Прогнозната стойност на поръчката е за 169 400 лева без ДДС.

ЗАЩИТЕНО Училището в село Грашево получи статут на “защитено” с решение на Министерския съвет. Така учебното заведение ще може да разчита на допълнително финансиране от страна на държавата.

СЪРБИЯ На 9 ноември театралният състав към читалище “Отец Паисий-1893” замина за Димитровград, Сърбия. По покана на домакините нашите самодейци ще участват във фестивала редом с професионални театри. Пред публиката в Димитровград велинградчани ще представят изключително успешната си постановка “Само за мъже”.

ДИШАНЕ Белодробната болница във Велинград организира безплатно изследване на дишането на 14 ноември - световен ден за борба с болестта ХОББ. Желаещите могат да се запишат предварително на тел. 5 32 73.

ДРАГИНОВО Мехмед Атипов от Драгиново представи своята първа книга “Думи на щастието”. Събитието се състоя на 9 ноември в читалище “Методи Драгинов”.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води