Велинград - online - Плувците стартираха силно 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Плувците стартираха силно
Публикувано 2012-11-20 08:52:43 от Темпо

На 10 и 11 ноември в София се проведе ХIV традиционен плувен турнир “Замората”. На плувен комплекс “Спартак” се състезаваха над 420 млади плувци от 31 плувни клуба от страната и гостуващи отбори от Македония и Сърбия. Състезанията се проведоха пред препълнени трибуни и бяха открити от зам.-министъра на физическото възпитание и спорта Лазар Каменов.

В надпреварата взеха участие и двата велинградски плувни клуба.
ПК “Белмекен” Велинград се включи с 10 състезатели и записа първи медал за новия сезон. При юношите Стоян Допчев спечели бронзов медал на 50 м бътерфлай. Радина Попова, Ангел Йовчев, Борислав Коцев и Антон Ганчев се класираха сред първите трима за своята възраст. Лични постижения реализираха и Елена Папазова, Гергана Паскова, Георги Евтимов, Борислав Кадреев и Тодор Евтимов.
Много добро бе представянето на плувците на ПК ”Чепинец”. Всички те реализираха лични постижения на 50-метров басейн. Състезателите бяха разделени в три възрасти: момичета - 9-10 г., 11-12 г. и 13-14 г. и момчета - 10-11 г., 12-13 г. и 14-15 г.
Христине Стоилова на 50 и 100 м бътерфлай е с първи времена при 11-годишните си връстници и с бронзов медал при 12 годишните. Василена Белева също е първа сред 11 год. на 50 и 100 м гръб и е четвърта при по-големите. София Игнатова е пета на 50 м бътерфлай .
При 11 годишните момчета Емилиян Десподски е четвърти на 100 м бруст. Никола Кривулев е пети на 100 м гръб, а Димитър Балтаков е 17-ти от 92 участници на 50 м св.стил.
При най-малките участници на 10 г. Йордан Шуманов е с трето време на 100 м бруст, а Заварин Балтаджиев е четвърти на 50 м св.стил. Отлично се представи 9-годишният Георги Целев, който бе най-малкият участник на 100 м бруст, а времето му е сред първите трима при по-големите.
Това бе първото състезание за новата учебно-тренировъчна година на плувците и резултатите, които показаха, са повече от обнадеждаващи.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола