Велинград - online - Деца призоваха да сме по-отговорни на пътя 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Деца призоваха да сме по-отговорни на пътя
Публикувано 2012-11-20 09:28:05 от Темпо

Шофьорите, които минаха през площад “Македония” в центъра на кв. Чепино на 16 ноември, преживяха две изненади. Неприятната беше спиране от полицай, но тя бе веднага компенсирана от приятна - деца, които раздадоха на шофьорите красиви листовки с правилата за движение и ги помолиха: “Моля, пазете децата на пътя”.

Акцията бе организирана от детска градина “Еделвайс”, която и тази година насочи вниманието не само на своите възпитаници, а и на цялото общество във Велинград към важната тема за безопасността на движението. Дни по-рано в ЦДГ “Еделвайс” се проведе открит урок за родители на същата тема. А обучението тук продължава целогодишно благодарение на изградената преди няколко години площадка в училищния двор, където децата научават в реални условия основните правила за движение по пътищата.
Листовките на шофьорите раздадоха най-големите - децата от подготвителната група, облечени в подарени от директорката Вили Манева детски светлоотразителни жилетки. Помагаха им двама полицаи от РПУ - Велинград, които за всеобща радост превождаха детската колона с полицейси автомобил с включени сирени. Ентусиазмът на малчуганите беше заразителен и за шофьорите, които до един обещаха, че ще бъдат внимателни и ще шофират безопасно.
Хубавата инициатива на ЦДГ “Еделвайс” бе посветена на 18 ноември - световния ден в памет на жертвите при пътно-транспортни произшествия и е добро напомняне към всички да бъдем по-отговорни на пътя.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола