Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 20.11.12 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Обектив: СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 20.11.12
Публикувано 2012-11-20 09:46:18 от Темпо

ХРАНИ На 12 ноември комисия с председател зам.-кметът Георги Янчев проведе конкурса по обществената поръчка за доставка на хранителни продукти за детските градини и социалните заведения във Велинград. В конкурса се състезават 4 фирми: “Сконто” ООД, “Хлебопроизводство и сладкарство” ЕООД, ЕТ “Илия Линчев” и “Надежда 2000” ЕООД. Победителят трябва да бъде обявен в срок от един месец.


НАРЕДБИ Община Велинград обяви на сайта си измененията в две наредби - наредбата за съставяне, приемане и отчитане на общинския бюджет и наредбата за условията и реда за установяване на жилищни нужди на граждани и настаняването им под наем в общински жилища. В едномесечен срок гражданите могат да дават писмени мнения и предложения по предлаганите промени.

ИЗБОР В столицата се проведе отчетно-изборно събрание на културно-просветната организация Дружба “Родина”. Председателят на Дружба “Родина” във Велинград Емил Моллов отново бе избран за член на централното ръководство на организацията. Форумът бе посветен на 100-годишнината от Балканската война.

ДЕТСКИ 34 семейства във Велинград няма да получат детски надбавки за месец ноември. Санкцията е заради бягства на децата от учебни занятия, при което се спира изплащането на надбавките.

ПРЕВЕНЦИЯ Мобилен кабинет и лекари започват работа по Програмата за превенция на ХИВ/СПИН в Пазарджишка област. Прегледите ще са в ромските махали - на 19 ноември във Велинград и на 20 ноември в Ракитово.

КЛОНИ На 15 ноември фирма “Еко-Титан” започна акция по изрязване клоните на дърветата в центъра на Велинград. Къде и какво ще се реже е определено с кметска заповед - премахват се клони, които са в опасна близост до електрически, телефонни и телевизионни кабели. Ще бъдат изпълнени и молби на граждани за отстраняване на опасни дървета.

ЕКОЛОГИЯ На 22 ноември във Велинград ще се проведе семинар с участието на началниците на Регионалната инспекция по околната среда и водите Н. Лулев и на Регионалния инспекторат по образование Й. Чалъков. Темата е политиката за повишаване екологичното съзнание на учениците. Ще бъдат представени ново ръководство за учители и добри практики на училища от Пазарджишка област. Домакин на проявата е СОУ “Васил Левски”.

ГОСТИ Трите пенсионерски клуба във Велинград се събраха на 15 ноември, за да посрещнат гости от Карлово. Приятелското тържество се проведе с много песни, смях и веселие в клуба в кв. Лъджене.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай