Велинград - online - Футболните успехи на ПГГС “Хр. Ботев” не са случайни 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Футболните успехи на ПГГС “Хр. Ботев” не са случайни
Публикувано 2012-11-27 08:25:19 от Темпо

Както вече вестник “Темпо” информира, завърши ученическият футболен турнир за деца във възрастовите групи 5-7, 8-10 и 11-12 клас. Турнирът бе перфектно организиран от Общинска администрация, но в основата на всичко бе спортният хъс, себераздаването и колективният дух на участниците. Участието на близо 200 състезатели във всички възрастови групи показа, че футболът е в състояние да мотивира младите хора да спортуват и се затвърждава впечатлението, че спортът възвръща позициите си като неделима част от развитието на подрастващите.

Като цяло турнирът предложи много емоции на участниците и премина на доста добро спортно ниво, на фона на което изпъкнаха доста талантливи деца. А с тяхното развитие е свързано както личното им бъдеще, така и това на велинградския футбол. Изключително важна черта на състезанието бе феър плеят, който състезателите демонстрираха. Познатите от миналото нередовни състезатели, грубости, разправии и протести този път отсъстваха. Позитивният дух роди познанства и приятелства, а също и усещането за принадлежност към една общност - тази на обичащите спорта.
Редно е да се кажат и няколко думи за победителите във възрастовите групи 8-10 и 11-12 клас - учениците на ПГГС “Христо Ботев”. Победите във всички срещи са атестат за превъзходство, което обаче не е случайно. Работата на двата клуба по футбол по програма “Успех” на МОМН доведе до тези успехи. Тези клубове са максимално обезпечени материално-технически и водят редовен тренировъчен процес. Всичко това е добра основа за създаване на отбор, който да търси максимална реализация в училищните спортни игри на областно и национално ниво. Едно е сигурно: ще положим сериозни усилия да представим града по възможно най-добрия начин.
Ръководители на клубове по футбол по програма “Успех” на МОМН при ПГГС “Хр. Ботев”: Г. Кривулев и Д. Муртин

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай