Велинград - online - Дванадесетокласници спечелиха IT-турнир 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Дванадесетокласници спечелиха IT-турнир
Публикувано 2012-11-27 09:11:02 от Темпо

Двама ученици в дванадесети клас на СОУ “Св.св. Кирил и Методий” - Димо Петков и Димитър Топалов, завоюваха първо място в Националния есенен турнир по информационни технологии “Джон Атанасов”. Състезанието се проведе на 17 и 18 ноември в столицата, а темата тази година бе “Компютърните приложения в класната стая”. Велинградчани спечелиха с проект за училищен мениджър за тестове “ТМ Експрес”. Техен ръководител е учителят по информационни технологии Стойчо Ушев.

Организатори на националния турнир по информационни технологии “Джон Атанасов” са Министерството на образованието, младежта и науката, Регионален инспекторат по образованието - София и Националната природо-математическа гимназия “Акад. Любомир Чакалов”. Генерален спонсор на проявата по традиция е “Microsoft-България”.
В състезанието взеха участие ученици от V до ХII клас от цялата страна, оценявани от комисия под председателството на проф. Красен Стефанов. По регламент проектите бяха в три категории: интернет приложения, приложни програми и мултимедийни презентации.
Учениците от СОУ “Св.св. Кирил и Методий” - Велинград са първи в категория “Приложни програми”, където се състезаваха 9 проекта. На второ и трето място в класирането са представителите на математическата гимназия във Варна и търговската гимназия в Свищов, което е показателно за високото ниво на турнира и за представянето на нашия отбор.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води