Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 27.11.12 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Обектив: СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 27.11.12
Публикувано 2012-11-27 09:15:37 от Темпо

КРЕДИТ Общинската фирма “ВКТВ” започна обществена поръчка за избор на финансова институция за предоставяне на дългосрочен банков кредит. С решение на Общинския съвет кредитът ще е в размер на 250 000 лева, с период на погасяване 84 месеца, гаранция за което ще са бъдещи вземания от клиенти. Средстнвата ще се използват за закупуване на нов багер, мини валяк, товарен автомобил, каналочистачна машина и водомери. Конкурсът е насрочен за 7 януари 2013 година.


ОТЧЕТ Кметът на Община Ракитово Любомир Петков тази седмица ще отчете първата година от своето управление. За целта са предвидени 4 срещи с обществеността: на 28 ноември в Ракитово и Костандово, на 29 ноември в Дорково и на 30 ноември в Пенсионерския клуб в Ракитово.

СЕСИЯ Общинският съвет във Велинград ще проведе редовната си сесия за месеца на 29 ноември 2012 г. Оперативното бюро утвърди дневен ред от 43 точки. Постоянните комисии ще заседават от 26 до 28 ноември.

ИЗЛОЖБА Изложба на Националния литературен музей, посветена на Балканската война, ще гостува в залата на музея във Велинград. Експозицията ще бъде открита официално на 29 ноември в 11 часа.

СПИРКА Пред почивната станция на Българския спортен тотализатор на бул. “Съединение” във Велинград тази седмица бе изградена нова автобусна спирка. Средствата за направата на спирката са осигурени от Българския спортен тотализатор.

КОНЦЕРТ Рок и джаз клуб “Под сцената” отново отваря врати за концерти на възпитаници на Музикална школа “Звънче”. На 1 декември от 15 часа на сцената ще видим изпълнения на Христина Влахова, Анелия Рачева, Веселин Димитров, Радка Узунова и Димитър Дулев.

КАМПАНИЯ В Ракитово започва кампания по събиране на излезли от употреба електрически уреди. От 5 до 12 декември в сградата на общината и в мобилен пункт гражданите ще могат да предават стари и употребявани уреди, които в противен случай се изхвърлят заедно с битовите отпадъци и замърсяват околната среда.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води