Велинград - online - Ученици предлагат интересни проекти за бизнес: 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Ученици предлагат интересни проекти за бизнес:
Публикувано 2012-12-04 08:57:41 от Темпо

Във връзка със Световната седмица на предприемачеството дванадесетокласници от ПГИТ “Алеко Константинов” - Велинград проведоха семинар на тема “Предприемачество, туризъм, бъдеще”. В конферентната зала на СПА хител “Рич” 5 екипа от ученици - бъдещи предприемачи, представиха свои проекти за малък и среден бизнес. Задълбочено, аргументирано, отчитайки реално предимствата и рисковете на своите начинания, учениците запознаха аудиторията с всички конкретни действия за осъществяванв на идеите си.
Последователно бяха представени интересни и оригинални проекти в различни сфери на бизнеса.
Семинарът бе открит от преподавателя Радослав Райчев, който определи и основната цел: идеи в предприемачеството за справяне с предизвикателствата. Първият проект за стартиращ бизнес беше насочен към атрактивния туризъм и по-специално полети с балон. Много туристи търсят екстремни изживявания и такава възможност може да ги привлече. Като допълнителни възможности се включват бънджи скокове и скокове с парашут. Вторият проект беше насочен към екоземеделието и отглеждането на калифорнийски червеи за добиване на екотор и протеиново масло. Третият проект разкри възможностите за откриването на истински италиански ресторант с всички удобства на една приятна обстановка и възможност за посетителите да опитат от специалитетите на типичната кухня от Апенините. В четвъртия проект акцентът бе спорт и по-точно изграждането на спортен център със закрит тенис корт, който да се използва целогодишно. Последният проект беше свързан с идеята да се създаде център за отслабване и активен отдих, който да привлече хора, желаещи да водят здравословен начин на живот.
Един от гостите на семинара Иван Методиев, директор на ОББ-Велинград, изрази своето задоволство от представените бизнес идеи и възможността за тяхното кредитиране. В края на семинара всички участници получиха заслужени подаръци от г-н Райчев за положените усилия при изготвянето на проектите.
Георги Дишлянов

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


За да остане природа в България