Велинград - online - На гала концерт в Руския културен център 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

На гала концерт в Руския културен център
Публикувано 2012-12-04 09:02:41 от Темпо

В Руския културно-информационен център в София на 25 ноември бяха връчени наградите на лауреатите на фестивала на патриотичната песен “Сладкопойна чучулига” и десетия юбилеен фестивал на руската песен “Альоша”. В церемонията взеха участие мъжка фолклорна група с ръководител Цанко Пашов и детската вокална група “Пом-пом” с ръководител Илияна Капсъзова към читалище “Васил Левски -1904”, вокална група “Караоке” към читалище “Отец Паисий-1893” с ръководител Юлиана Ковачева, Мария Нонева-Мичона и трио от сдружение ”Славяне” в състав Ирина Байрактарова, Марина Чолакова и Ирина Балабанова.

В конкурентната среда на около 250 състави и изпълнители от цяла България велинградските състави изпъкнаха със своето високо ниво и заслужиха участие в гала концерта в прекрасната зала на Руския културно-информационен център. Много силно бе участието на малката Ани Ушева, наградена от културното аташе на руското посолство, който каза, че с нейното изпълнение се е върнал в своето детство.
Наградата за участниците е 7-дневна творческа лагер-школа в комплекс “Камчия” на 25 километра от Варна, където ще имат възможност да работят с известни наши професори и доценти по музика, специалисти по сценично поведение и вокална техника, един от които е проф. Михаил Букурещлиев.
Съставите от Велинград посещават фестивала вече трета година, за което бе връчена и грамота на кмета Иван Лебанов от Станка Шопова за дългогодишна финансова и морална подкрепа на участниците.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води