Велинград - online - БЧК отчете дейността си 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

БЧК отчете дейността си
Публикувано 2012-12-04 09:13:16 от Темпо

На 27 ноември в малката зала на общината Общинският съвет на БЧК във Велинград проведе своето отчетно-изборно събрание. Присъстваха 19 от имащите право да участват 21 членове на организацията.

В отчетния доклад за периода от последните 4 години председателят инж. Борис Кърпачев представи всички дейности и мероприятия. Те са били насочени главно към подпомагане на нуждаещи се социално слаби граждани, на хора с увреждания и на самотни възрастни хора, както и пострадали при бедствия и аварии. В периода е имало няколко акции за предоставяне на хранителни помощи, които са протекли при добра организация. Доста работа е свършена в училищата, където с помощта на училищните медицински сестри и учителите децата са усвоили знания и умения за оказване на първа медицинска помощ. В тази посока е и извършеното от инструктора по водно спасяване Велко Боянов, който е обучил 20 деца като млади спасители. Освен това е подготвил и доста спасители за басейните във велинградските хотели.
Председателят на Областния съвет на БЧК в Пазарджик д-р Петрова даде отлична оценка за работата на велинградските доброволци и изрази надеждата си, че тяхата общополезна дейност ще продължи и занапред.
За председател на БЧК във Велинград бе преизбран инж. Борис Кърпачев, а за зам.-председател инж. Ели Алексиева. Освен това като членове на Общинския съвет влязоха още д-р Ардински, Атидже Налбантова и Велко Боянов.
Георги Дишлянов

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води