Велинград - online - “Щастието не трябва да е цел, а начин на живот” 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

“Щастието не трябва да е цел, а начин на живот”
Публикувано 2012-12-11 08:05:24 от Темпо

Всяка година Центърът за рехабилитация и социална интеграция на хората с увреждания “Св. вмч Неделя” в Ракитово отбелязва 3 декември с хубаво тържество. Този път гости бяха кметът на общината Любомир Петков, председателят на Общинския съвет Валентин Хаджимосков, зам.-кметовете К. Вандев и Д. Топалов и г-жа Велева от Дирекция Социално подпомагане.

Прочувственото приветствие на директора на центъра Мария Балабанова развълнува всички. С много обич тя пожела: “Мили хора, нека на празника да забравим нашите грижи и болежки. С близки и познати да споделим хубавите неща. Да се подкрепяме, да бъде оптимисти, за да ни бъде още дълги години и да се чувстваме като едно голямо семейство”.
А че са едно семейство - сговорно и обичливо, си пролича в изпълненията на Георги Ташев и дамите от ФГ “Златна есен” - Марияна Рускова, Ангелина Коларова, Петрунка Димова, Манка Галенова и Недялка Лингова под акомпанимента на “вълшебника на песента и майстор на акордеона”, както те наричат Никола Янев.Чоли. Много смях с актьорското превъплъщение на Георги Янков и Цветанка Евтимова в героите на Елени Пелин от “Чохено контошче”. Разпалване на страстите, когато Славка Ананова и Фатма Хаджимусова се надпреварваха коя по-бързо бели картофи. Сълзи и признателност след благодарствените поздрав към служителите в центъра от Добринка Грозданова, Илия Масларов и думите на Надежда Тошева: “Целият колектив на центъра носят обичта в сърцата си и я даряват на всички нас онеправданите, без да търсят реванши. Благодаря ви, бъдете живи и здрави. Аз съм една от вас!”
За добрата работа на центъра и на национално ниво говори благодарственото писмо от фондация “Жени. Човешки ресурси” и СУПЦ “Княз Борис I” - София, които оценяват усилията да се работи за интеграцията на хората в неравностойно положение чрез добри практика. Срещата във Военния клуб в столицата се състоя на 22 ноември под патронажа на военния министър Аню Ангелов, а изпълнението на ФГ “Златна есен” заслужи овации.
За заглавие избрах една от прекрасните мисли, споделени по време на тържеството в Ракитово. Ще цитира още: “Нека погледнем с обич и разбиране човека до нас и частичка от днешния празник да остане в душите ни, за да ни топли в студените зимни дни. Бъдете благословени и завинаги!”
След такива думи щастието става начин на живот. Нали?
Невена Павлова

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай