Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 11.12.12 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Обектив: СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 11.12.12
Публикувано 2012-12-11 08:45:43 от Темпо

УКРАСА Центърът на Велинград посрещна многобройните студенти, дошли да празнуват тук 8 декември, с коледна елха и светлини. Тази година общината се погрижи за нова украса в пешеходната зона и по Търговската улица. Елхата на центъра отново е дар от Учебно-опитното горско стопанство на Юндола. За празничния вид на кръговото кръстовище при жп-гарата заслугата е на местната организация на БСП.


ПЪТИЩА В 17 часа на 15 декември изтича срокът, в който трябва да бъде отворено за движение дефилето от гара Костандово до Варвара. По същото време се очаква да бъдат отворени и отсечките Варвара - Септември и Септември - автомагистрала Тракия през Злокучене - Карнобат - Виноградец. Затворените пътища в комбинация с ниските температури предизвикаха трудности през изтеклата седмица. Критична бе нощта на 4 декември, когато спасителни екипи с участието на пожарникари помагаха на 19 тира, закъсали на обледенените участъци в района на Велинград - Юндола и Велинград - Грашево.

НАГРАДА На церемония в София на 4 декември Българската хотелиерска и ресторантьорска камара връчи Годишните награди за професионални постижения в областта на хотелиерството, ресторантьорството и мениджмънта за 2012 година. В категорията “Атракционен ресторант на 2012 г.” наградата спечели “Родопско село” - Велинград.

ОБСЪЖДАНЕ На сайта на Община Велинград са обявени за обсъждане изменения в наредбата за местните данъци и програма за управление и разпореждане с имоти общинска собственост през 2013 г. Предстои приемането им от Общинския съвет, а дотогава и гражданите имат право да дадат мнение по предложените текстове.

ПРОЕКТ Община Велинград отправи публична покана за избор на изпълнител за изработване на работните проекти за кандидатстване по схемата за безвъзмездно финансиране “Зелена и достъпна градска среда”. Стойността на офертите не бива да надхвърля 66 000 лева, а срокът за подаването им е 15 декември 2012 г.

ВИДИН На 4 декември на неофициална визита във Велинград бяха общинските съветници от Видин. На среща с кмета Иван Лебанов и председателя на Общинския съвет Дияна Кехайова гостите обсъдиха важните и за двете общини теми туризъм, балнеолечение, борба с бездомните кучета, взаимодествие между местните парламенти и общинските администрации.

“ЧЕПИНЧЕ” На 5 декември детският ансамбъл “Чепинче” към ОНЧ “Св.св. Кирил и Методий”-1905" - Велинград изнесе концерт в хотел “Здравец”. Поводът бе годишната работна среща на ВиК дружествата от цяла България. Децата от ансамбъла се радваха на бурните аплодисменти и прекрасните пожелания от публиката.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води