Велинград - online - Благотворителни балове за Коледа 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Благотворителни балове за Коледа
Публикувано 2012-12-18 09:38:13 от Темпо

Коледа е време за благотворителност и инициативите в тази посока са многобройни. Сред благотворителните събития в навечерието на празника са и баловете, които организират два велинградски клуба.
На 14 декември в хотел “Олимп” за шеста поредна година се проведе традиционният Коледен бал на Ротари клуб - Велинград. Сред гостите, които уважиха събитието, беше кметът Иван Лебанов.
Мотото на бала отново беше “Да превърнем мечтите на децата в реалност”, а събраните средства ще бъдат разпределени за таланливи деца от общините Велинград и Ракитово, постигнали значими успехи през 2012 година. Президентът на клуба инж. Стоян Поптомов още веднъж благодари на всички, които независимо от икономическите трудности, подкрепят каузата и помагат на децата с таланти. Средствата бяха набрани като 50% от сумата за кувертите и проведените търг и томбола. Те ще бъдат разпределени и връчени на церемония през февруари 2013 г. За гостите на бала танцуваха възпитаници на Клуб за спортни танци “Импулс”.
На 19 декември на същото място предстои първият благотворителен бал на местния Лайнс клуб под мотото “да осветим заедно тъмнината”. Средствата, които ще бъдат събрани, са дарение за децата с очни проблеми от всички детски градини в община Велинград. В момента по инициатива на Лайънс клуба се извършват безплатни профилактични очни прегледи, тъй като в световен мащаб основната благотворителна кауза на Лайнс движението е борбата за предотвратяване на слепотата и възстановяване на зрението.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола