Велинград - online - Община Велинград предостави удобен превоз на кметство Света Петка 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Община Велинград предостави удобен превоз на кметство Света Петка
Публикувано 2012-12-18 10:01:54 от Темпо

Преди известно време Община Велинград бе предоставила за ползване автомобил УАЗ с места 4+1 за нуждите на СОУ “Христо Смирненски” - Света Петка. Същият автомобил, освен че трябваше да превозва учениците на училището, имаше и ангажимент да доставя храна за филиалите на детските градини в населените места Алендарова и Далова махала. В продължение на 3 месеца обаче предоставеният от общината транспорт, зареждан с гориво, осигурено от Община Велинград, не доставя необходимата храна за филиалите на детските градини.
Въпреки проведените разговори с директора на СОУ “Христо Смирненски”, той не проявява желание да осигури необходимия транспорт на храната за детските заведения. При наложилата се ситуация Община Велинград бе принудена да изпраща допълнително автомобил, за да бъде доставяна храната на малчуганите, което от своя страна е икономически неизгодно. Крайно неудобна е досегашната ситуация, в която учениците от средното училище се извозват на два курса до учебната сграда, което очевидно показва, че местата на 5-местния УАЗ не са достатъчни.
Изхождайки от тази ситуация, кметът на община Велинград Иван Лебанов издаде заповед, с която трябва притежаваният автомобил да се върне, като в замяна на това за нуждите на кметство Света Петка вече е предоставен друг УАЗ в добро техническо състояние и с повече места - 8+1. Така без да се налага да се извършват двойни курсове, учениците ще пристигат всички заедно и навреме за учебните занятия, като освен тази дейност автомобилът ще доставя и храната за филиалите на детски градини в Алендарова и Далова махала.
Пресцентър на Община Велинград

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води