Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 08.01.13 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 08.01.13
Публикувано 2013-01-08 10:01:16 от Темпо

ОСВОБОЖДЕНИЕ На 8 януари се навършват 135 години от освобождението на Чепинското корито от турско робство. По този повод в 11 часа на 8 януари община Велинград организира честване на мястото, където през 1878 г. са посрещнати първите руски войски - чешмата пред Сярна баня. Ще бъдат поднесени цветя и отслужен водосвет.


ТОК През декември 2012 г. абонатите на ЕВН са консумирали повече електроенергия в сравнение със същия месец на 2011 г., съобщиха от компанията. През декември 2012 г. сме изразходили 929 251 000 киловатчаса ел. енергия, което е със 7 401 000 киловатчаса повече от декември 2011 г. Най-много ток сме похарчили на 20 декември 2012 г. - общо 33 558 000 киловата. Една от причините за високото потребление на ток е струпването на неработни дни и празници. След пиковите стойности на потребената ел. енергия абонатите на ЕВН могат да очакват и по-високи сметки за ток.v
КАСИ От тази седмица общинската фирма “ВКТВ” отваря две нови каси, на които клиентите ще могат да заплащат месечните си такси за вода. За улеснение на потребителите новите каси на “ВКТВ” са разположени в пощенските клонове в кварталите Каменица и Чепино. През 2013 г. дружеството планира да осигури и възможност за онлайн заплащане на услугите.

КАБЕЛ Сутринта на 3 януари бе прекъснат телевизионният и интернет сигнал за голям брой абонати във Велинград. Причина за сериозната авария бе скъсването на оптичен кабел при ремонтни дейности и монтиране на крайпътни мантинели в района на Чуката. След отстраняване на авария интернет и телевизионната връзка бе възстановена в ранния следобед.

УЧИТЕЛИ Регионалният инспекторат по образование - Пазарджик набира банка кадри от заместващи учители. Заявления до РИО могат да подадат безработни или пенсионирани учители. Инициативата е по проект за квалификация на педагогически специалисти по Оперативна програма “Регионално развитие”.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води