Велинград - online - Данъчни декларации ще се предлагат в пощенските клонове 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Данъчни декларации ще се предлагат в пощенските клонове
Публикувано 2013-01-15 08:13:33 от Темпо

Започна тазгодишната кампания за деклариране и изплащане на данъците върху доходите на физическите лица, които са били придобити през 2012 г. От Националната агенция по приходите (НАП) напомнят, че кампанията приключва на 30 април, като до същия срок трябва да бъдат платени и дължимите данъци.

Специално за в. “Темпо” от ТД на НАП В Пазарджик заявиха, че и тази година ще предоставят безплатни формуляри на данъчните декларации в пощенските клонове, а във Велинград това ще бъде в централния клон в кв. Лъджене най-късно до края на януари. На сайта на НАП www.nap.bg вече има качени образци на новите данъчни декларации, които могат да бъдат попълнени електронно и след това разпечатани. С предоставянето на декларации в пощенските клонове ще бъдат облекчени много от данъкоплатците, които не разполагат с компютър, принтер и интернет. Така се спестяват проблемите с намиране на данъчни декларации и търсенето на варианти за тяхното отпечатване.
Отстъпка от 5% могат да ползват гражданите, които подадат своята декларация и платят дължимия данък до 11 февруари 2013 г. (10 февруари е неделя). Същата отстъпка се ползва и от тези, които подадат декларацията си по електронен път, подписана с електронен подпис. Ползва се само една от двете отстъпки.
Попълнените данъчни декларации на книжни формуляри се изпращат по пощата с обратна разписка (това става по желание на изпращача) на адреса на ТД на НАП в Пазарджик на ул. “Асен Златарев” 7 или може да се предаде лично в офиса на териториалната дирекция в областния град.
Георги Дишлянов

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води