Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 15.01.13 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Обектив: СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 15.01.13
Публикувано 2013-01-15 08:42:07 от Темпо

УКРАСА Фасадата на църквата “Успение Богородично” вече грее с ново осветление, закупено и монтирано с финансовата помощ на Сдружението на хотелиерите и ресторантьорите и лично на хотелиерите Златко Златанов и Ангел Манолов. Все още има довършителни работи, но те ще бъдат извършени при по-добри климатични условия, съобщи отец Иван.


БАБИНДЕН Община Велинград започна записването на новородени деца, които ще вземат участие в ритуала “Даване име на дете” на Бабинден. Крайният срок, в който родителите могат да запишат бабинчетата за ритуала, е 18 януари 2013 г.

БЮДЖЕТ На 28 януари ще се състои публичното обществено обсъждане на бюджета на Община Ракитово за 2013 г. Жителите на общината могат да дадат своите мнения и предложения по бюджета от 21 до 28 януари. Общественото обсъждане е насрочено за 10 часа в залата на общината.

ЧЕСТВАНЕ Велинградчани отбелязаха 135 години от освобождението на Чепинския край от турско робство. На 8 януари - датата, на която през 1878 г. в село Каменица посрещат първите руски освободители, бяха поднесени цветя на чешмата-паметник при Сярна баня. В честването участваха кметът Иван Лебанов и председателят на Общинския съвет Дияна Кехайова, представители на политически партии и граждански организации, а отец Антон отслужи тържествена служба.

ПУШЕНЕ Регионалната здравна инспекция съобщи, че от въвеждането на забраната за тютюнопушене в закрити обществени места за период от 7 месеца са извършени 3992 проверки на територията на Пазарджишка област. Инспекторите са съставили 34 предписания и 19 акта за нарушение на забраната, от които 10 акта във Велинград и един в Ракитово. Проверките за спазване на законодателството ще продължат стриктно и през 2013 г., предупреждават от РЗИ.

КАНЦЕЛАРСКИ Община Велинград отправи публична покана за периодични доставки на канцеларски материали. Прогнозната стойност на доставките е 38 000 лева, а срокът за представяне на оферти 18 януари 2013 г.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води