Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 29.01.13 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com

Продава /наем офиси

Даралl EООД


За Велинград
· Начало
· История
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Tuesday, September 11
· Започва строителството на нова детска градина в Драгиново
· Съединението, което ни прави горди българи
· Първа копка на зала-мечта в НПГГС „Христо Ботев“
· Кметът се извини за загражденията по време на концерта
· КРИМИ ХРОНИКА 11.09.18
· Ловно-рибарското дружество във Велинград уверено крачи през три века
· Търсят се над 20 учители
· Кой развя велинградски байряк на връх Монблан
· Малки обяви: 11.09.18
· Житейски път, достоен за пример
· “Звънче” стигна “До върха на планината” в Португалия
· Приз от „Пусть всегда будет солнце“
· Георги Сейменов сред най-бързите плувци-ветерани в Европа
· „Чепинец” се завърна на победния път
· ПОЩА: Велосипедисти сигнализират за дупки по пътя Дорково - Дъново
· Три дни летни ски на Юндола
Tuesday, September 04
· СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 04.09.18
· Велинград отпразнува юбилеи и придобивки
· По статуята посрещат
· Финален щурм за ремонта на центъра

Обектив: СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 29.01.13
Публикувано 2013-01-29 10:10:42 от Темпо

СРОК Управляващият орган на Оперативна програма “Регионално развитие” даде срок на Община Велинград до 29 януари да представи допълнителна документация по проекта за интегриран план за градско възстановяване и развитие. Непредаването на документацията в срок ще постави под риск договора за безвъзмездна финансова помощ по проекта. Община Велинград е в група с още 14 общини, на които е даден същия срок. Други 17 общини вече получиха одобрение от ОП “Регионално развитие” по проектите си за зоните за въздействие в интегрираните планове.


РЪКА В столичната болница ИСУЛ със сложна операция бе спасена ръката на първокласник от Ракитово. Момчето пострадало при инцидент в двора на къщата си, като брадва отсякла дланта и три пръста на дясната ръка. Детето е закарано в болница във Велинград, където са спрели кръвотечението и са го насочили към специализираната болница в София. Операцията, водена от доц. Б. Попова, е продължила 12 часа, при което са възстановени всички кръвоносни съдове, сухожилия и нервни окончания и ръката на детето вече се възстановява успешно.

СЕСИЯ 36 точки са включени в дневния ред на заседанието, което Общински съвет - Велинград ще проведе на 31 януари от 9.30 часа в голямата зала на общината. Съветниците ще избират организационен комитет за тържествата по случай 5 години от обявяването на Велинград за СПА столица на Балканите. Ще се гласува искане от “ВКТВ” общината да предостави на фирмата особено право на ползване върху водностопанските системи и съоръжения. Местният парламент ще вземе решение по общо 6 искания за водопренос на минерална вода.

ЮНДОЛА Столичната агенция по приватизация продаде два от обявените общо 4 имота на Юндола. Единият от парцелите е закупен от “Андела” АД за 121 200 лева, а купувач на другия е “Андезит” ООД за 124 800 лева. За непродадените парцели и сгради с начални цени 107 000 и 427 000 лева Столичната агенция по приватизация насрочи нови търгове на 26 и 27 февруари.

ПАРК На 24 януари са откраднати около 15 метра декоративен дървен парапет от парк в Ракитово. След подадения от граждани сигнал полицията е открила крадеца, който е 41-годишният И. Д. от Ракитово.

ИГА Фонд за превенция на престъпността “ИГА” проведе своя пореден семинар във Велинград, в хотел “Елбрус”. В момента фондът работи по редица проекти, свързани със защитата на деца и лица от домашно насилие.

“СУТКЯ” Ракитовското сдружение с общополезна цел “Суткя” свиква общо събрание на 14 февруари. На събранието ще бъде направен отчет за изминалата и план за настоящата година.

 
SPA Hotel-Olympic

Недвижими имоти


Къща за гости Bumerang


Вашата реклама в Интернет
Изработване на реклама, ефективна рекламна стратегия , публикуване на вашата реклама в този сайт.
Тел. 0876521487

Минерали-М Велинград

Вила


Мебели от масив

Тоника - Велинград , производтво на билков чай