Велинград - online - На бяло сладко 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

На бяло сладко
Публикувано 2013-02-05 08:50:07 от Темпо

И аз като героя на Чудомир от разказа “Бяло сладко” не бях виждала “такива продуфти”. Ама то било сладко нещо! А пък подправено и с песните на Групата за стари градски песни “Евридика” към читалище “Просвета-1919” в Костандово с ръководител Никола Янев-Чоли - направо превъзходно!

Това ще потвърдят многобройните присъстващи на тържеството, проведено в Културния клуб на пенсионера “Ангел Говедарски” в Ракитово на 31 януари. Всеки последен четвъртък от месеца неуморимите ракитовски дами в златна възраст, членуващи в клуба, празнуват рождените дни на родените през месеца. Този ще е един от незабравимите.
Бялото сладко бе сервирано на малки кръгли масички, покрити с изплетени на една кука покривки, в чинийки, извадени от долапите на бабите и на фона на майсторски подреден интериор. Абе, Бони Милчева само може да завижда! Тържеството имаше и водеща, която по нищо не й отстъпва - сладкодумната г-жа Ангелина Коларова.
Сладкогласните дами от “Евридика” изпяха 16 песни, три от тях за първи път: “Камината”, “Утринна разходка” и “Добрите очи на мама” по текст на Николай Гигов и музика на Никола Янев-Чоли. Другите негови авторски песни по текст на Ангел Пачалов “Хубава песен” и “Гугутка” със солист Лимонка Кирова отново развълнуваха присъстващите. А първокласничката Ванеса Баева с изпълнението на песента “Хубава си, моя горо” разплака цялата публика. От името на дамите в клуба на “Евридика” развълнувано благодари г-жа Ангелина Баташка.
Всички си пожелаха нови срещи, а на следващия ден настроението все още ги “държеше” и ми се похвалиха: “Беше ептен хубаво! Бая си поплакахме и дано даде Господ па да са сбереме!”
Невена Павлова

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води