Велинград - online - 16 откраднати шахти по околовръстния път 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

16 откраднати шахти по околовръстния път
Публикувано 2013-02-05 09:07:19 от Темпо

Читателски сигнал от миналата седмица ни изпрати на околовръстното шосе в района на Централния гробищен парк. Оказа се, че металните решетки на всички канализационни шахти от двете страни на пътя са извадени и са превърнати в опасни дупки. Загрижени водачи на МПС, минаващи често по този път, са поставили на част от централните шахти клони и пръчки за временно предупреждение за опасности, но едва ли това е решение на проблема. Откраднати решетки има и на пресечката на бул. “Съединение” и бул. “Васил Левски” в кв. Чепино, както и на доста други места във Велинград.

От управителя на “ВКТВ” Борис Голомехов научихме, че по околовръстния път са откраднати общо 16 шахти. Кражбите създават постоянни грижи на общинската фирма, която възнамерява да замени скъпите чугунени капаци с бетонни с надеждата, че те няма да бъдат обект на посегателство от страна на крадците.
А що се отнася до това къде са се озовали откраднатите метални решетки и капаци на шахтите, те едва ли са монтирани в баните на крадците. Най-вероятно вече са в някоя от фирмите за приемане на вторични суровини. И какво от това, че има забрана в пунктовете за скрап да се приемат небитови метални отпадъци? След като продължават да се крадат капаци и решетки от улични шахти, значи има кой да ги изкупува! А кога и дали държавата ще пресече този незаконен процес, може само да се гадае!
Георги Дишлянов

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай