Велинград - online - “Атлас” се включи в старта за купа “НСА-мемориал Г. Зографов” 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

“Атлас” се включи в старта за купа “НСА-мемориал Г. Зографов”
Публикувано 2013-02-12 08:32:19 от Темпо

На 8 февруари с участието на 50 ски бегачи за 22-ри път се проведе състезанието за купа “НСА - мемориал Георги Зографов”. Стартът бе на писта “Универсиада 83” на Витоша. В ски бягането - свободен стил се включиха представители на клубовете “Национална спортна академия”, “Паничище”, “Хемус”, “Рилски скиор”, “Александър Логистикс” и “Атлас” Велинград. Част от участниците от тези ски клубове са и национални състезатели. В старта на 5 км се състезаваха 25 жени, девойки и момичета кадети, а 25 мъже, юноши и момчета кадети премериха сили на 10 км.

Велинградският СК “Атлас” участва с три състезателки. Успешно се представи Белослава Неделчева, а съотборничките й Васка Благоева и Цветелина Павлова стартираха със здравословни проблеми и не са успели да завършат надпреварата. В момента Цветелина Павлова тренира с националния отбор и се подготвя за важно състезание - Зимния европейски младежки олимпийски фестивал (ЗЕМОФ), което започва на 16 февурари в румънския град Брашов.
Носител на купа “НСА - мемориал Георги Зографов” при мъжете стана Станимир Беломъжев, а при жените приза грабна Антония Григорова-Бургова. Отборно купата спечели “Рилски скиор”, на второ място е отборът на Национална спортна академия “Васил Левски”, а трети са ски бегачите от “Александър Логистикс”. Купите и медалите бяха връчени от доц. Петър Зографов - преподавател в НСА, от треньора на националния отбор по ски бягане Пламен Недялков, Мано Кетенлиев - първия победител за купата на НСА през 1991 г. и клубни треньори.
Състезанието бе организирано от Българската федерация по ски, Националната спортна академия “Васил Левски”, Асоциацията за университетски спорт “Академик” и със съдействието на Министерството на физическото възпитание и спорта.
Благодарение на снежната покривка в курорта Юндола в момента скиорите от “Атлас” под ръководството на треньора Тодор Гълев имат възможност да водят пълноценни тренировки в подготовка за следващите стартове през сезона.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай