Велинград - online - КРИМИНАЛНА ХРОНИКА 12.02.13 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Криминална хроника: КРИМИНАЛНА ХРОНИКА 12.02.13
Публикувано 2013-02-12 08:51:44 от Темпо

ВАНДАЛИ Вандали изпотрошиха електрическите лампи в Парка на освободителите срещу Сярна баня. Сутринта на 4 февруари паркът осъмна само с две здрави лампи. Общински служители бързо събраха изпочупените електрически тела, а за набезите на хулиганите останаха да свидетестват само обърнати кошчета. Тепърва ще се възстановяват всички лампи, които осветяват парка.


МЕТАЛИ На 6 февруари в Ракитово заловиха крадец, задигнал метални части от МПС от местен дърводелски цех. 18-годишният Б. К. е задържан, докато превозвал откраднатите части с каруца и е прекарал 24 часа в ареста във Велинград. Металните части са върнати на собственика, води се бързо производство.

БОР При проверка в района на село Чолаково служители на Държавното горско стопанство задържаха 55-годишния Ю. Б. Мъжът режел дърво бял бор без нужните позволителни. Нарушителят е останал едно денонощие в ареста.

ГАРА Крадци са тарашили постойката на гара Долене. Задигнати са метални решетки от прозорците, а извършителите не са открити.

СВЕТА ПЕТКА Полицията разкри домова кражба, извършена в края на януари. Тогава от къщата на 77-годишния Т. Х. в Света Петка са задигнати легла, електромотор и метални отпадъци. Извършителите са четирима от Велинград: С. К., 18 г., С. Ч., 20 г., Г. Х., 19 г. и 16-годишно момче. Крадците са прибрани за 24 часа в ареста.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай