Велинград - online - Има предложения за ПЧП и концесия на Клептуза 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Има предложения за ПЧП и концесия на Клептуза
Публикувано 2013-02-12 09:06:08 от Темпо

“Вече имаме предложения в писмен вид за публично-частно партньорство (ПЧП) и концесия за Клептуза”, съобщи кметът Иван Лебанов на извънредната сесия на Общинския съвет на 7 февруари. Кметът подчерта, че по негово мнение трябва още да се изчака с взимането на решения за бъдещето на Клептуза и да бъде проведено още едно гражданско обсъждане по темата.

Бъдещето на Клептуза влезе в дневния ред заради повторното обсъждане на Програмата за управление на общинската собственост през 2013 г. На редовното си заседание на 31 януари съветниците не приеха програмата във вида, предложен от Общинска администрация. Председателят на Общинския съвет Дияна Кехайова изброи точно каква информация са поискали за включените в програмата имоти общинска собственост. Тя изрази разочарованието си, че Програмата отново е представена в некоректен вид и без поисканата от съветниците подробна информация.
Програмата е направена точно по изискванията на чл. 9 от Закона за общинската собственост, отговори директорът на “Общинска собственост” Георги Янев. Кметът Иван Лебанов даде за пример гостувалите през седмицата съветници от Приморско, които обяснили, че участват активно в разработването на всички програми и наредби на общината, а при нас някой нагнетява изкуствено напрежение.
Споровете продължиха по темата за предложените за продажба земеделски земи, от които този път бяха изключени земите в землището на Драгиново и завършиха с гласуване, при което Програмата за управление на общинската собственост не бе приета. Така общината остава без ясен план кои точно обекти ще отдава под наем и/или продава през 2013 г. и без ясни разчети на какви приходи може да разчита общинската хазна.
Елена Баева

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола