Велинград - online - “Тежката артилерия” на велинградския бизнес: Парад на хотелите за петата годишни 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

“Тежката артилерия” на велинградския бизнес: Парад на хотелите за петата годишни
Публикувано 2013-02-12 09:16:11 от Темпо

Парад на хотелите ще е една от атракциите, с които Велинград се готви да отбележи петата годишнина от обявяването на курорта за СПА столица на Бaлканите. Всички хотели и къщи за гости ще бъдат поканени да се включат в парада със своя персонал и униформи, за да покажем, че това е “тежката артилерия” на велинградския бизнес, съобщи председателят на Сдружението на хотелиерите и ресторантьорите Златко Златанов.

Програмата за честванията бе в дневния ред на поредното заседание на съвета по туризъм, което се проведе на 8 февруари. Зам.-кметът Ася Хрисчева, която председателства съвета, информира, че крайният срок за приключаване на ремонта на дефилето е 25 юни 2012 г. Срокът има пряко отношение към избора на дата за празнуване на годишнината. Все още такива дати не са фиксирани, защото те трябва да бъдат съобразени поне с още три фактора: парламентарните избори, направата на скулптурната композиция на входа на Велинград, начало и приключване на ремонта на ВиК мрежата по улиците “Ал. Стамболийски” и “Юндола”, за който общината спечели държавно финансиране от ПУДООС.
Членовете на Съвета по туризъм обсъдиха какви събития ще включва програмата за годишнината. Предвидени са Национална конференция “SPA&Beauty”, Пети национален конкурс по СПА масаж, среща-дискусия на специалисти “СПА институт 2013”, откриване на скултурната композиция на входа на града, голям празничен концерт с парад на хотелите, конкурс “Мис СПА столица на Балканите” и др. Програмата все още е в етап на обсъждане и е отворена за нови идеи.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай