Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 12.02.13 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Обектив: СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 12.02.13
Публикувано 2013-02-12 09:18:40 от Темпо

ДАРЕНИЯ 780 лева бяха събрани в кутията, поставена на входа на община Велинград. Средствата са дарени за животоспасяващата операция на 2-годишната Емине Планкова от Пашово. На 5 февруари председателят на Общинския съвет Дияна Кехайова връчи събраната сума на роднина на семейството. Остава открита банковата сметка, в която се събират дарения за възстановяването на детете след успешната операция в болница в Турция.


БОРСА Велинград получи място на националния щанд, подготвен от Министерството на икономиката и туризма, за участие в Международната туристическа борса “Ваканция и СПА Експо”. Тази година най-голямата туристическа борса в страната се провежда за юбилеен 30-ти път. В откриването на 14 февруари ще вземат участие танцьори от КСТ “Импулс”. На националния щанд Велинград ще бъде представен като СПА столица на Балканите. За първи път участието на нашата община и хотелиерския бизнес е безплатно.

КОМПОЗИЦИЯ Община Велинград отправи публична покана за избор на изпълнител на строително-монтажните дейности по направата на художествената композиция “Велинград - СПА столица на Балканите”, който предстои да бъде поставен на триъгълното кръстовище на улиците “Хан Аспарух” и Индустриална входа на града. За изграждането на входния знак е предвиден максимален бюджет от 295 200 лева с ДДС. Оферти се приемат до 20 февруари, като основен критерий при класирането на кандидатите ще бъде икономически най-изгодната оферта.

ПРОЗРАЧНОСТ 27 150 лева е прогнозната стойност на поръчката, която включва мерки за информираност и публичност по 4 проекта на Община Велинград, финансирани от Оперативна програма “Регионално развитие”. Срокът, в който кандидатите могат да подават оферти, е 22 февруари 2013 г.

ГОСТИ Общински съветници от Приморско посетиха Велинград на 4 февруари. В община Велинград се проведе неофициална среща с ръководството на ОА и Общинския съвет. Сред основните теми на срещата бе събираемостта на туристическия данък в двете курортни общини.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай