Велинград - online - На “Ваканция и СПА Експо”: Велинград със запазено място на националния щанд 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

На “Ваканция и СПА Експо”: Велинград със запазено място на националния щанд
Публикувано 2013-02-19 10:23:48 от Темпо

Велинград бе една от 15-те български общини, които участваха на националния щанд на България по време на тазгодишната Международна туристическа борса “Ваканция и СПА Експо”. Юбилейното 30-то издание на борсата бе открито на 14 февруари 2013 г. от министъра на икономиката, енергетиката и туризма Делян Добрев. Той изтъкна, че България има огромен потенциал в сферата на СПА туризма и усилията на бранша трябва да се насочат към привличането на повече туристи.

Броят на участниците във “Ваканция и СПА Експо” тази година бе 270 - с 50 повече в сравнение с 2012 г. На щандовете на изложението своите оферти към туристите представиха 200 български и 70 чуждестранни фирми, туроператори, общини, хотели и др.
Тази година за първи път МИЕТ се включи в борсата с национален щанд, на който бяха поканени 15 общини и 16 браншови организации, занимаващи се със СПА, балнео и уелнес туризъм. Като СПА столица на България и на Балканите Велинград по право получи място на националния щанд. Към това авторитетно и престижно присъствие се прибави и възможността за участие в програмата, с която бе открита борсата. За пореден път възпитаниците на Клуба за спортни танци “Импулс”, чийто тоалети бяха допълнени с ленти “Велинград - СПА столица на Балканите”, представиха по най-красивия начин нашия град пред голямата аудитория на тържественото откриване. Сред официалните представители на община Велинград бяха заместник-кметът Атанаска Хрисчева и председателят на Сдружението на хотелиерите и ресторантьорите Златко Златанов.
На щанда на община Велинград с рекламни материали участваха само 7 хотела - толкова спазиха поставените от МИЕТ изисквания. Сред най-предпочитаните от посетителите на щанда рекламни материали и тази година беше рекламният пътеводител “Накъде във Велинград”.
По общото мнение тази година кризата се отрази сериозно на международнато изложение “Ваканция и СПА Експо”. Благодарение на поканата за националния щанд Велинград спести големите разходи за наемане на щанд. А добрата новина е, че вече имаме запазено място на щанда на МИЕТ и за догодина.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води