Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 19.02.13 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Обектив: СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 19.02.13
Публикувано 2013-02-19 10:29:28 от Темпо

ПРОТЕСТИ През изтеклата седмица недоволството от високите януарски сметки за ток не доведе до организирани протести във Велинград. Появиха се призиви за протестни действия на 18 февруари, а дали велинградчани ще излязат на бунт срещу енергийния монопол - четете в следващия брой.


ЛЕВСКИ Велинградчани ще отбележат 140 години от смъртта на Васил Левски с поднасяне на цветя на неговата паметна плоча в градинката пред читалище “В. Левски” в Каменица. Церемонията е насрочена за 17 часа на 19 февруари, след което в залата на читалището ще се проведе вечер, посветена на Апостола. За националната изложба “Васил Левски - свободата и революцията”, която гостува в Историческия музей във Велинград.

ФЛАГ Държавният фонд за нисколихвено кредитиране ФЛАГ отпусна 402 005 лева на Община Ракитово. Парите са за покриване на разходи и собствено участие в проект за енергийна ефективност на учебни сгради, който общината спечели по Оперативна програма “Регионално развитие”.

НАДЗОР Община Велинград обяви обществена поръчка за строителен надзор по проекта за изграждане на защитено жилище и център за настаняване от семеен тип. Конкурсът ще се проведе на 28 март, като прогнозната сума за строителен надзор е 10 000 лева, а срокът за изпълнение 210 дни.

ВИЗИТА Търговският представител на Русия в нашата страна Игор Илингин посети Велинград и се срещна с ръководството на общината. Главният архитект Тодор Енев е запознал госта с плановете за изграждане на летище и голф игрище, както и с търсенето на сериозен инвеститор за Клептуза. Обсъдено е засилването на рекламата на Велинград в Русия по отношение на СПА и балнеотуризма. В срещата са участвали и представители на местното сдружение “Русофили”, съобщи общинският пресцентър.

ПЛАН На 20 февруари в Ракитово ще се проведе обществено обсъждане на проекта за интегриран план за възстановяване и градско развитие в периода 2014-2020 г. Наличието на такъв план е задължителна предпоставка, за да могат общините да кандидатстват за средства от ЕС през следващия програмен период. Гражданите ще могат да направят своите предложения по време на обсъждането тази сряда от 10 часа в сградата на общината.

СПИН Пазарджик е сред петте области в страната с най-голям брой новооткрити случаи на болни от СПИН. През 2012 г. в нашата област са регистрирани нови 11 ХИВ-позитивни. В момента в България броят на регистрираните заболели от СПИН е 1647 човека.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


За да остане природа в България