Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 26.02.13 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Обектив: СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 26.02.13
Публикувано 2013-02-26 10:03:54 от Темпо

ПРАЗНИК Националният празник 3 март ще бъде отбелязан във Велинград с поднасяне на венци и цветя на чешмата-паметник пред Сяран баня на 2 март и с концерт на площад “Н. Гяуров” на 3 март. По случай 135 години от Освобождението на българия от турско робство във Велинград се очаква гостуване на делегации от побратимените градове Кисловодск в Русия и Маладечное в Беларус.


СЕСИЯ Общинският съвет ще обсъжда отчета на бюджета за 2012 г. и новия бюджет на община Велинград за 2013 г. на редовното си заседание на 28 февруари. Съветниците ще гласуват нови искания за прокарване на водопроводи за минерална вода и ще разгледат доклад за състоянието на водопреносната мрежа и каптажите на изворите.

БОЛНИЦА Със заповед на кмета Иван Лебанов от 22 февруари 2013 г. повторно бе обявена обществената поръчка за избор на фирма, която да достави медицинско оборудване за общинската болница. Първата поръчка бе стопирана от общината заради технически грешки. Обявеният нов конкурс ще се проведе на 5 април 2013 г. Закупуването на съвременна медицинска и диагностична техника за всички отделения и лаборатории на “МБАЛ-Велинград” се финансира по проект с 2 292 800 лева.

ГОРИВА Община Ракитово обяви обществена поръчка за доставка на горива за нуждите на Общинска администрация и кметствата. Изборът на доставчик е насрочен за 2 април 2013 г., а прогнозната стойност е 136 600 лева.

САМОДЕЙЦИ За деня на самодееца - 1 март, самодейният тетарален състав към читалище “Отец Паисий 1893” ще изиграе своя нов спектакъл “Работно време” по Камен Донев. Представлението е в петък, 1 март, от 18.30 часа.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола