Велинград - online - Ученици презентираха Велинград в Дания 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Ученици презентираха Велинград в Дания
Публикувано 2013-03-05 08:39:00 от Темпо

Десетокласниците от СОУ “Св.св. Кирил и Методий” Никола Дамов и Стоян Димитров презентираха Велинград на най-голямата туристическа борса на скандинавските страни. Борсата се проведе от 22 до 24 февруари в датския град Хернинг, където за Община Велинград безплатно бе подсигурен голям щанд.
Това стана благодарение на преподавател от училището в Хернинг, което партнира с велинградското СОУ “Св.св. Кирил и Методий”. Пътуването на двамата наши представители бе осъществено с финансовото съдействие на местното Сдружение на хотелиерите и ресторантьорите.
Туристическата борса в Хернинг е мястото, където си дават среща най-големите туроператорски фирми от скандинавските страни и се ползва с голям международен авторитет. Интересното е, че на борсата не е имало щанд на България, така че Велинград е бил единственият български курорт със свой рекламен щанд. Никола Дамов и Стоян Димитров са представили града ни като СПА столица на Балканите, разкривайки огромното богатство от природни дадености плюс възможностите за балнеолечение, културен и алтернативен туризъм. На щанда са намерили място рекламни материали на местните хотели. Голям плюс на нашето представяне е била помощта от 25 ученици-доброволци от училището в Хернинг.
Проявеният интерес към туристическия потенциал на Велинград по време на борсата в Дания дава основание да очакваме конкретни резултати от рекламата още през този сезон. Това бе отчетено на срещата на Сдружението на хотелиерите и ресторантьорите на 26 февруари.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай