Велинград - online - СЕСИЕН ОБЕКТИВ 05.03.13 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Обектив: СЕСИЕН ОБЕКТИВ 05.03.13
Публикувано 2013-03-05 09:10:57 от Темпо

ВОДОПРОВОДИ Общинският съвет даде съгласие за учредяване право на прокарване на водопроводи за минерална вода на “МАКСИ 1” АД - София, “Елена 4” ООД - Велинград, “Профилактика, рехабилитация и отдих” ЕАД - София и “Специализирани болници за рехабилитация - НК” ЕАД - София.


КАБЕЛ “Сърница-Нет” ЕООД получи разрешение за прокарване на оптична кабелна линия Доспат - Сърница. Приблизителната дължина е 10 километра, като трасето върви вдясно на черния път за Сърница от страната на язовир “Доспат” с предвидени 4 нови шахти за абонатни отклонения.

ВОДИ Представен бе доклад за състоянието на водопреносната мрежа за минерална вода и на каптажите на изворите, изготвен от инж. Мрамор Полежански. Докладът набелязва най-важните проблеми в сектора, за чието решаване общината трябва да работи. Съветниците приеха доклада само за информация, без да взимат решения по него.

СЕРГИИ Общинският съвет измени решението си за временните преместваеми обекти за търговия в центъра на Велинград. Намаляването на броя на сергиите бе атакувано с подписка от 23 местни търговци. Решението бе върнато и от областния управител като незаконосъобразно, тъй като предлаганата нова схема за разполагане на сергиите е трябвало да бъде одобрена преди 31 декември 2012 г. Съветниците прегласуваха решението си и през лятото на 2013 г. сергиите в централната градска част остават 40 и ще са разположени по миналогодишната схема.

СЪРНИЦА Община Велинград ще предостави безвъзмездно на Агенция Пътна инфраструктура обходната общинска улица “Доспатска” в град Сърница. Изграждането на обходната улица е крайно наложително, за да се избегне трафикът по централната улица на Сърница. Изграждането ще стане чрез включване в програмата за финансиране на Агенция Пътна инфраструктура. По предварителни разчети за обходната улица са нужни 3 914 000 лева, а общината ще участва със собствени средства в размер до 5% от стойността на проекта.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай