Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 05.03.13 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Обектив: СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 05.03.13
Публикувано 2013-03-05 09:17:34 от Темпо

НАГРАДА Със снимката “Булка от Драгиново” Алексанъдр Иванов спечели номинация в раздел “Репортажна фотография” в националния фотоконкурс “Снимка на годината”. Във фотоконкурса, организиран от “Канон България”, се състезаваха 320 автори с 3000 творби. Председател на професионалното жури беше Иво Хаджимишев, а сред журиращите тази година бе и велинградчанката Божана Маркова като победител в един от разделите на фотоконкурса през миналата година. Най-добрите 140 снимки на 2012 година, сред които и “Булка от Драгиново” на Александър Иванов, са подредени в Националната художествена галерия.


ЕКОЛОГИЯ Девет училища и детски градини от община Велинград входираха свои екологични проекти по програмата на МОСВ “Обичам природата и аз участвам”. Тази година интересът е особено голям - за цялата страна се конкурират общо 2400 проекта. От община Ракитово в надпреварата се включват самата община и три учебни заведения.

МИГ Местната инициативна група “МИГ - Белово, Септември, Велинград” насрочи общо събрание, на което ще бъде приет годишния доклад за дейността през 2012 г. Събранието ще се проведе на 15 март, а домакин ще е Белово.

СРЕЩА Областният информационен център - Пазарджик започва нов цикъл от информационни срещи по общини. Централна тема на семинарите ще бъде управлението на европейски проекти. Срещата във Велинград ще бъде на 13 март в хотел “Елбрус”, а в Ракитово на 15 март.

САМОДЕЙЦИ Самодейците от трите читалища във Велинград отпразнуваха заедно своя празник 1 март. Театралният състав към читалище “Отец Паисий” покани колегите си от Каменица и Чепино на представление на новата си пиеса “Работно време”. След спектакъла всички самодейци празнуваха в ресторант “Чинарите”. Кметът на общината И. Лебанов и председателят на Общинския съвет Д. Кехайова изпратиха поздравителни адреси за деня на самодееца.

ИЗЛОЖБА Художници от Панагюрище ще гостуват със свои картини в Художествената галерия във Велинград. Изложбата живопис на Стайо Гарноев и Манол Панчовски ще бъде открита в 17.30 часа на 6 март в галерията в Къщата на Цвета.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола