Велинград - online - Георги Ганев танцува с Капка Георгиева в “Денсинг старс” 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Георги Ганев танцува с Капка Георгиева в “Денсинг старс”
Публикувано 2013-03-12 08:39:47 от Темпо

Един от най-успешните състезатели на велинградския Клуб за спортни танции “Импулс” Георги Ганев е сред звездите на тазгодишното телевизионно шоу “Денсинг старс”. Той е сред 14-те професионалисти, избрани от продуцентите на предаването да обучават и партнират на непрофесионалните танцьори-участници. В кариерата си на дансинга Георги Ганев е постигнал върхове, с каквито малко танцьори могат да се похвалят: шампион на България, участник в европейски и световни първенства, победител в едни от най-престижните турнири по спортни танци в Европа.

В “Денсинг старс” Георги Ганев ще танцува заедно с Капка Георгиева - журналистка и писателка, която заедно с бившия си съпруг Волен Сидеров основа партия “Атака”, а след раздялата им направи нова Национал-демократична партия. В момента Капка Георгиева е общински съветник в София и се готви за предсрочните парламентарни избори. Преди старта на “Денсинг старс” тя многократно сподели пред столични медии, че нейното участие в танцовото шоу е форма на протест срещу партиите-мастодонти, които преди изборите ще окупират големите медии и няма да допуснат да се чуе гласа на по-малките партии. Капка Георгиева не крие амбициите си чрез танцовото шоу да намери партийни привърженици, както и да покаже на публиката, че човек винаги трябва да търси нови начини за изява на своята индивидуалност.
Седмици преди българския “Денсинг старс” подобен телевизионнен формат започна във Виетнам. И тази година Клубът за спортни танци “Импулс” има свой представител във виетнамския “Денсинг старс”. Успешен старт в азиатското шоу вече направи Кристиян Йорданов от “Импулс”, който също е шампион на България в латино танците.
Георги и Кристиян са безспорни звезди на дансинга - пожелаваме им да покажат най-доброто, което могат по пътя към спечелване на “Денсинг старс” в България и във Виетнам!
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води