Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 12.03.13 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Обектив: СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 12.03.13
Публикувано 2013-03-12 09:59:07 от Темпо

8 МАРТ По случай 8 март децата от ОДЗ “Слънчице” - група “Котаракът в чизми” с госпожи Величка Илиева, Красимира Фъртунова и Биляна Димова зарадваха дамите от Дневния център за възрастни хора с увреждания със стихчета и песнички за майката и бабата. Децата поднесоха красиви поздравителни картички, а жените получиха подаръци и от екипа на Дневния център.


ИМОТ Община Вeлинград ще получи 115 000 лева от бюджета на парламента за имот от 2300 кв.м., който попада в рамките на Лечебно-възстановителната база на Народното събрание на ул. “Вела Пеева”. На едно от последните си заседания Министерският съвет взе решение, с което възлага на областния управител Дончо Баксанов за закупи въпросния общински имот. Цената бе определена от Общинския съвет след спорове и връщане на решението за прегласуване.

БОЗЕВО Сребрин Бозев е новият кметски наместник на Бозево. Досегашният титуляр на поста Муса Чолак бе сменен през седмицата със заповед на кмета Иван Лебанов.

СПЕЦИАЛНОСТ Със заповед на министъра на образованието в оставка Ст. Воденичаров бе разрешено откриването на нова специалност в Частния професионален колеж “Булпрогрес - Велинград”. Колежът ще предложи задочно обучение по специалността “Инструктор по спортно-туристически дейности” след завършено средно образование.

РАЗВИТИЕ На 5 март в Областната управа се проведе заседание на Регионалния съвет за развитие на Южен централен район, на което бе разгледана екологичната оценка на плана за развитие за периода 2014-2020 г. Като представител на община Велинград в заседанието участва председателят на Общинския съвет Дияна Кехайова.

КИСЛОВОДСК Делегация начело с кметицата на руския град Кисловодск гостува на 4 март във Велинград. Двата града са побратимени през 70-те години на ХХ век, а посещението бе в рамките на визита на градоначалници от Ставрополския край в Пазарджишка област.

ВЕЛА 91 години от рождението на Вела Пеева ще бъдат отбелязани на 15 март с поднасяне на цветя пред паметника в кв. Каменица и концерт в читалище “Васил Левски-1904”.

“ЗВЪНЧЕ” Музикалната школа “Звънче” кани своите почитатели на пролетен концерт. Той ще се състои на 16 март 2013 г. (събота) от 15 часа в ресторанта на БЛЦ “Камена”.

РОТАРИ На 12 март Ротари клуб - Велинград ще връчи наградите на талантливи деца и младежи със значими постижения през 2012 г. Средствата за наградите бяха събрани на благотворителния бал преди Коледа.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води