Велинград - online - “Звънче” посрещна пролетта с нов репертоар 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

“Звънче” посрещна пролетта с нов репертоар
Публикувано 2013-03-19 09:18:26 от Темпо

Седмица преди идването на астрономическата пролет, по утвърдена вече традиция, младите таланти на Детско-юношеската вокално-инструментална школа (ДЮВИШ) “Звънче” с ръководители Йорданка и Иван Казалиеви. представиха на 16 март своя концерт пред публика в ресторанта на БЛЦ “Камена”. Те изпълниха 25 песни, като по-голямата част от тях бяха съвсем нови в техния репертоар. Не изневерявайки на своя стил и следвайки своите предпочитания за песните, сем. Казалиеви отново даде възможност да се чуят прекрасни и обичани мелодии от световната и българската популярна музика.
Най-много бяха застъпени родните песни, но прозвучаха изпълнения и на руски, италиански, английски, испански език и дори на иврит.
Концертът е идеална възможност да се види до каква степен младите изпълнители са усвоили песните си и дали вече са готови за поредното си отлично представяне на предстоящите конкурси през април и май. Наред с вече познатите и с повече опит вокалисти като Христина Влахова, Анелия Рачева, Радка Узунова, Иванка Алексиева, Борислава Баракова, Николета Сачкова, Димитър Дулев и Венелин Каленов, на сцената като дебютанти с успех се изявиха Теодора Лазарова, Цветина Вачева, София Финова, Калина Деспотска, Михаела Нанова и Мария Атанасова. Всички таланти бяха наградени със заслужени аплодисменти от публиката, а в края на концерта бяха поздравени и от Мариана Зинкова, директор на Общинския детски комплекс (ОДК), към който се числи и школата “Звънче”.
Финалът бе поставен с изпълнение на едно бивше “звънче” - Емил Шулев. Неговата майка д-р Шулева и досега помага на “Звънче”. Нейна беше идеята всеки последен концерт за годината да бъде благотворителен и да е в помощ на деца сираци.
Георги Дишлянов

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай