Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 19.03.13 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Обектив: СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 19.03.13
Публикувано 2013-03-19 10:13:55 от Темпо

ПЪТ Участък от пътя Пещера - Батак - Доспат ще бъде затворен до края на месеца, тъй като централната улица на Батак е затворена за движение на МПС заради ремонт на водопровода. Леките автомобили преминават по обходен маршрут, а камионите над 3.5 тона ще пътуват през Пазарджик - гара Костандово - Ракитово - Батак.


ДЕЛО На 11 март в Окръжен съд - Пазарджик бе поредното заседание по делото срещу обвинените за разпространение на антидемократична идеология и радикален ислям. Поради заболяване на един от обвиняемите - Али Хайредин, делото бе отложено за 10 април 2013 г.

НАРЕДБИ Община Велинград обяви на сайта си два проекта за наредби, по които гражданите могат да дадат мнения и становища до 27 март 2013 г. Публикувани са предложения за нова Наредба за принудително изпълнение на заповеди за премахване на незаконни строежи и за изменения в Наредбата за принудително изпълнение на заповедите на кмета за премахване, преобразуване или ремонт.

ГОДИШНИНА На 15 март читалище “Васил Левски” организира концерт по случай 91 години от рождението на патрона на града Вела Пеева. В програмата участваха групата за стари градски песни, мъжката фолклорна група и ансамбъл “Здравче-венче” към читалището. Гост-изпълнители бяха певците от ансамбъл “Чепинци” от читалище “Св.св. Кирил и Методий”. Преди концерта на паметника на Вела Пеева в кв. Каменица бяха поднесени цветя, а слово за нея произнесе зам.-кметът Георги Янчев.

ПРОЛЕТНО В СОУ “Васил Левски” ще посрещнат първа пролет с образователен концерт. Той е насрочен за 22 март от 16.30 часа и в него ще вземат участие известната певица Силвия Кацарова и училищният хор с ръководител Виолета Крантева.

КНИГА В навечерието на пролетта своята първа книга със заглавие “Упоена от любов” ще представи Атина Бушнакова. Младата авторка кани почитателите на поезията на премиерата на книгата в Художествената галерия на 20 март - точно в 17 часа и 17 минути.

ТЕАТЪР Актьорите Пенко Господинов и Анастасия Лютова ще представят на сцената на читалище “Отец Паисий” спектакъла “Паякът”. Постановката на Театралната работилница “Сфумато” и “Б плюс” е дело на режисьорите Димитър Димитров и Иван Славейков. Театралната вечер е тази сряда, 20 март 2013 г.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай