Велинград - online - Как светът изведнъж стана по-красив и бял 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Как светът изведнъж стана по-красив и бял
Публикувано 2013-03-26 09:59:58 от темпо

Тази година СОУ “Васил Левски” избра да посрещне пролетта с песните на Силвия Кацарова, които приветстват пролетните ветрове, окъпват света с топъл дъжд и обещават любов. Идеята на преподавателката по музика г-жа Виолета Крантева се осъществи на 22 март, а салонът на читалище “Отец Паисий” бе препълнен с хора, които получиха един незабравим музикален подарък за първа пролет от училищния хор и лично от Силвия Кацарова.

Без съмнение зад прекрасните изпълнения на училищния хор с ръководител г-жа Крантева се крият много труд, много репетиции и много любов към българската песен. Отплатата за усилията и таланта на децата бяха аплодисментите на публиката, която пя, забавлява се и тайничко си поплака заедно с изпълнителите на сцената.
Солистите на училищния хор разкриха своите музикални таланти в пълен блясък: Борислава Баракова с чудесно изпълнение на емблематичната песен “Големият кораб минава”, Даниела Сариева претвори в песен вълшебството “Бяла въздишка”, Лили Петричева взриви публиката с пролетния зов “Обещай ми любов”, Цветелина Главчева изпя любимата на поколения българи “Топъл дъжд”, а на финала Христина Влахова показа невероятната си класа на певица с “Обичам те”. Силвия Кацарова не спря да аплодира всяка от песните, а накрая запя заедно с Христина Влахова и училищния хор.
“Децата се справиха чудесно, въпреки страшното напрежение на сцената”, бе оценката на звездата. Директорът на училището Емил Моллов също подчерта колко трудни са песните и колко добре бяха изпълнени от хористите и солистите. Той специално благодари на Силвия Кацарова за нейното гостуване, а на учителките Виолета Крантева и Мария Чорбаджийска за организирането на концерта.
За публиката спор няма - този концерт наистина показа как с песента и пролетта “светът изведнъж стана по-красив и бял”.
Елена Баева

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води