Велинград - online - Наши ученици жънат успехи в олимпиади 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Наши ученици жънат успехи в олимпиади
Публикувано 2013-03-26 10:08:32 от темпо

Ученици от общините Велинград и Ракитово записаха поредица от успехи при участието си в олимпиади по различни предмети.
С 98 от 100 възможни точки осмокласничката от Ракитово Симона Мирова спечели първо място на областната олимпиада по химия и опазване на околната среда. Неин учител по химия в СОУ „Св. Климент Охридски” е г-жа Жана Попинова. И двете с право се гордеят, че Симона е спечелила и стипенция от конкурса “1000 стипендии” благодарение на отлична оценка на есе с тема “Химията - наука и изкуство на материята”.
Проектът “1000 стипендии” на фондация “Комунитас” цели да открива и насърчава деца със способности и интерес към личностно развитие, на които да оказва финансова и консултантска подкрепа. Наградата за Симона Мирова е 200 лв за учебници и ежемесечна стипендия в размер на 50 лв.
На 7 март 2013г. в СОУ “Георги Бенковски” в Пазарджик се проведе областен кръг на олимпиадата по информационни технологии. От Дорково взеха участие учениците Стоян Котулов и Георги Кининчев. Темата на Георги е “Дорково - кътче рай”, а на Стоян “Зимни християнски празници в Дорково”. И двамата са класирани за Националния кръг на олимпиадата: Стоян със 79 точки, а Георги със 78 т. Поздравления и за преподавателя им по информационни технологии г-жа Екатерина Ананиева, защото добрият учител създава добри ученици.
И тази учебна година учениците от СОУ “Св. Св. Кирил и Методий” доказаха високото си ниво на владеене на английски език. Учениците от 10 А клас Христина Влахова и Аделина Емилова, с преподавател Спаска Малинова, се представиха достойно на регионалния кръг на олимипиадата по английски език и се класираха за участие в националния кръг.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води