Велинград - online - Напред.БГ - търсачка за България и на български език 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Напред.БГ - търсачка за България и на български език
Публикувано 2013-03-26 10:17:35 от темпо

Близо 170 хиляди пъти месечно в интернет се търси информация за Велинград. Това показва статистиката на българската търсачка Напред.БГ. По този показател градът е на първите места сред населените места от своя размер, като изпреварва и много областни градове като Ловеч, Видин, Враца и други. За сравнение, в световната мрежа информация за Пазарджик се търси средно точно толкова пъти колкото и за Велинград, показват още предоставените данни от Напред.БГ

Най-търсена е информацията за различните хотели във Велинград и възможностите за почивка и СПА процедури. Важно е да се отбележи, че огромната част от търсенията за хотели и почивка във Велинград идват от България, като търсенията от чужбина са едва около десет процента от случаите.
Статистиките на Напред.БГ за направените търсения, свързани с Велинград показват още, че едва около 200 пъти месечно в интернет се търсят обяви за работа в града. Това е в пъти по-малко отколкото са търсенията за работа в другите градове наоколо.
Данните, предоставени от Напред.БГ, са актуални, смятат от екипа, създал проекта, тъй като това е търсачка, създадена и пригодена за търсене основно в България и на български език. Напред.БГ е направена по начин, който пести времето на потребителите, като им предлага директно нужния им сайт в случаите, когато само от едно място може да се намери търсената информация.
Така например, ако се търси информация за разписанието на влаковете, то логично е, че потребителят иска да попадне точно на страницата на БДЖ, а не някъде другаде. Затова и търсачката го прехвърля директно там, без да му предлага лист с резултати.
Когато търсената информация може да бъде намерена в два или повече сайта, то Напред.БГ предлага подобрен лист с резултати на други търсачки. Така се предлага максимално полезна информация във всияки случаи.
Друго голямо предимство на Напред.БГ е в сигурността на предлаганите резултати по най-често правените търсения. Благодарение на работата на екип от редактори, ръчно са подредени резултатите по близо сто хиляди възможни търсения.
Като продукт, направен на български език, Напред.БГ предлага по-добри възможности за търсене в българския интернет, твърдят създателите на търсачката. Тяхната амбиция е в следващите няколко години търсачката им да заеме водещо място при търсещите машини на български език.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води