Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ: 26.03.13. 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com

Продава /наем офиси

Даралl EООД


За Велинград
· Начало
· История
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Tuesday, September 04
· По статуята посрещат
· Финален щурм за ремонта на центъра
· Два форума с фокус върху минералните води
· Оценката на хората, които коронясаха Велинград за СПА столица на Балканите
· За 10 г. хотелите в СПА столицата от 12 станаха 134
· Малки обяви: 04.09.18
· Ути почерпи с две огромни кюфтета по 75 килограма
· Първи концерт и предложение за брак на обновения център
· Празник и за децата
· Дистрикт гуверньорът на Ротари посети Велинград
· Нов водопровод и асфалт на две улици в Юндола
· НАП затвори общинския плаж за 3 дни
· Задържаха работодател заради смърт на работник
· Горяха пожари в Сърница и Ракитово
· РК “Родопчани” участва в “боевете” на връх Шипка
· 120 г. с грижи за природата и дивеча
· Планините ни зоват
· Първо гостуване - първа загуба
Tuesday, August 28
· СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 28.08.18
· Велинград чака финал на ремонта и старт на празниците

Обектив: СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ: 26.03.13.
Публикувано 2013-03-26 10:42:21 от темпо

ИЗБОРИ На 21 март областният управител Дончо Баксанов свика преговори за определяне състава на Районната избирателна комисия (РИК) в Пазарджик във връзка с предстоящите избори за Народно събрание. Парламентарно представените политическите сили в областния център не успяха да се споразумеят за квотното участие в РИК. При това положение съставът на РИК в нашия избирателен район ще бъде служебно определен от Централната избирателна комисия.


СЕСИЯ Повече от 40 точки ще разгледа Общинският съвет на заседанието, насрочено за 28 март. Като допълнителна точка влиза предложение за обявяване на конкурс за идеен проект и инвестиционно предложение за ремонт/реконструкция на сградите и езерата на Клептуза. Ще се обсъжда и начинът за ползването им - наем, право на ползване, концесия, публично-частно партньорство и др. Съветниците ще гласуват предложения за продажби на общински имоти - сградата на старата поща на центъра на кв. Чепино и помещение в блок “Орфей”.

ПОСТ Силвия Живова е новият председател на Българската федерация по спортни танци. Тя наследи на поста президента на КСТ “Импулс” Петър Милчев, който бе начело на федерацията през последния отчетен период.

ТЕАТЪР Велинградският самодеен театър към читалище “Отец Паисий” изнесе представление на сцената на читалище “Будилник” в Ракитово. Пред пълен салон на 18 март гостите представиха новата си постановка “Работно време”. Домакините споделиха плановете си за отбелязване на 100 години от първото театрално представление в Ракитово. За юбилея през май самодейците от читалище “Будилник” подготвят възстановка на една от най-успешните пиеси, играни на тукашна сцена - “Нишан”.

ОПЕРА Певците от Градския хор “Николай Гяуров” посетиха Националната опера в София и се насладиха на оперния спектакъл “Княз Игор”. Сътрудничеството между читалище “Отец Паисий” и Националната опера продължава, като за тази пролет е планирано ново гостуване на операта във Велинград с представление за деца и ученици.

ПОСТ По време на Великите пости всяка сряда в една от църквите в Чепинското корито ще се раздава постен курбан за здраве и благополучие. Църквата “Успение Богородично” в кв. Лъджене обяви, че събира средства за курбата на 3 април.

КОНКУРС Вокалната група на СОУ “Св.св. Кирил и Методий” - Велинград взе участие в Третия музикален конкурс “Георги Брегов” в Пазарджик. Възпитаниците на г-жа Траяна Белухова спечелиха второ място сред вокалните групи във възрастовата група пети - осми клас. Сред индивидуалните изпълнители втори места завоюваха Ива Папаркова и Деси Грахова.

АНГЛИЙСКИ На 20 и 22 март в две училища във Велинград - ОУ “Христо Ботев” и СОУ “Св.св. Кирил и Методий” се проведе Третото национално състезание по правопис на английски език Spelling Bee. Състезанието даде възможност на учениците от 4 до 7 клас да демонстрират уменията си по правопис на английски език. То има финансовата подкрепа на фондация “Америка за България“ и е под патронажа на Министерството на образованието и посолството на САЩ.

 
SPA Hotel-Olympic

Недвижими имоти


Къща за гости Bumerang


Вашата реклама в Интернет
Изработване на реклама, ефективна рекламна стратегия , публикуване на вашата реклама в този сайт.
Тел. 0876521487

Минерали-М Велинград

Вила


Мебели от масив

Пречистване на отпадни води