Велинград - online - Споделена красота 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Споделена красота
Публикувано 2013-04-02 09:52:30 от Темпо

Навън - мрачно мартенско време, вътре в Художествената галерия - студ. И въпреки това всички, дошли на откриването на традиционната изложба на гоблени на 29 март, изпитаха истинска наслада и заредиха сетивата си с положителни емоции.
“Има нужда от такава изложба, защото във Велинград има много хора, които обичат и създават красота, която искат да споделят с нас”, каза на откриването председателката на сдружението на велинградските жени “Нежна сила” Росица Лебанова.

Тази пролет в изложбата са представени 68 гоблена, изработени от 15 майсторки: Роза Харизанова, Николина Георгиева, Стефка Лазарова, Цвета Андонова-хотел „”Деви”, Радка Тотолакова, Вера Голомехова, Катя Иванова, Мария Табакова, Здравка Атанасова, Нина Цинцева, Светла Делова, Елена Палигорова, Елена Христова, Гинка Христова, Емилия Хаджиева и Цецка Бушова. Всяка от тях е вложила в бодовете и цветовете своето усещане за красота и хармония, а всички заедно превръщат галерията в място, където през целия месец април има какво да се види и научи за изкуството на гобленарството.
Към красотата на багрите тази неделя ще се прибави и красотата на музиката. На 7 април от 11 часа “Нежна сила” кани на матине в галерията, в което ще се включат майстори на китарата и цигулката, а трудът на участничките в изложбата ще бъде почетен с грамоти.
Елена Баева

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води