Велинград - online - ИЗБОРИ’2013: 02,04,13 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Обектив: ИЗБОРИ’2013: 02,04,13
Публикувано 2013-04-02 10:01:20 от Темпо

БЪЛГАРИЯ НА ГРАЖДАНИТЕ Партия “България на гражданите” обяви кои ще са водачите на листи във всички избирателни райони. Начело на листата в 13 Пазарджишки избирателен район е проф. Велислав Минеков, който ще води и листата в Кърджали. Проф. Минеков е един от основателите на партията в Пазарджик, по професия е скулптор, секретар на Съюза на българските художници.


ДСБ На 4 април (четвъртък) от 18 часа в залата на Художествената галерия във Велинград ще се проведе среща с генерал Атанас Атанасов, за когото се очаква да оглави листа в нашия избирателен район. Организаторите от ДСБ обявиха, че темата на разговора ще бъдат предизвикателствата пред националната сигурност и кризата като възможност за реформи.

КОМИСИИ Централната избирателна комисия (ЦИК) определи състава на Районната избирателна комисия (РИК) за област Пазарджик. Председател на 13-членната РИК - Пазарджик е Десислава Герова-Тодорова, зам.-председател Елена Попова, а секретар Сергей Кичиков. Комисията проведе първото си заседание на 29 март и определи отговорници за всяка от общините. За Велинград и Ракитово ще отговорят Йордан Кожухаров и Георги Добрев. Започва и определянето на състава на секционните избирателни комисии (СИК). С кметска заповед преговорите между парламентарно представените политически сили за състава на ЦИК за община Велинград са насрочени за 3 април 2013 г.

СПИСЪЦИ Кметът на община Велинград Иван Лебанов издаде две заповеди във връзка с предстоящите избори. С първата са определени местата за обявяване на избирателните списъци, а с втората - местата, на които партиите и коалициите ще имат право да поставят агитационни материали в хода на кампанията.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води