Велинград - online - “Единственото синьо в следващия парламент ще е ДСБ” 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

“Единственото синьо в следващия парламент ще е ДСБ”
Публикувано 2013-04-09 08:47:24 от Темпо

Водачът на листата на ДСБ-БДФ в Пазарджишки избирателен район Атанас Атанасов се срещна предизборно с велинградчани на 4 април в залата на Художествената галерия. Местният председател на ДСБ Капка Вачева представи ген. Атанасов, а той щрихира основните моменти от своята кариера като юрист и политик, в която се откроява работата му като секретар на МВР при служебното правителство на Стефан Софиянски и като шеф на Национална служба “Сигурност” в правителството на Иван Костов. Аплодисментите на залата заслужи факта, че е баща на 4 деца.
Атанас Атанасов изпревари въпросите относно банкови сметки за 7.3 милиона на съпругата му в Япония, за каквито наскоро отново го обвини бившият главен прокурор Никола Филчев. Той подчерта, че с подобни клевети Н. Филчев е завел срещу него 3 наказателни дела, но всички те са приключили с оправдателни решения.
Основна тема на срещата бе несъстоялата се коалиция със “Синьо единство”. Според Ат. Атанасов от страна на ДСБ са били удовлетворени всички претенции на ръководената от Надежда Нейнски и Мартин Димитров нова дясна партия за съпредседателство и места в листите. Като евентуална причина за разрива той посочи “фикс-идеята” за създаване на нов политически субект след изборите, която коментира с поговорката “Не разваляй къща, за да направиш колиба”.
“Единественото синьо в следващия парламент ще е ДСБ”, категоричен бе Атанас Атанасов. Той обвини Бойко Борисов, че си е поставил за цел да обсеби цялото политическо пространство без БСП, които са му необходими, за да се имитира политически плурализъм. Костеливият орех в този план са били сините и затова управляващите от ГЕРБ са разцепили Синята коалиция с желание да извадят от политиката Иван Костов, който много им пречи. Атанас Атанасов призова десните избиратели да гласуват за ДСБ, защото партията се явява на изборите не за да спечели 1% и да има държавна субсидия, а за да премине 4-процентната бариера и демократично мислещите българи да имат свое представителство в следващото Народно събрание.
Елена Баева

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води