Велинград - online - Ученици посетиха Европейския парламент 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Ученици посетиха Европейския парламент
Публикувано 2013-04-16 08:48:53 от Темпо

На 8 април в 05:30 часа Атанас Аршинков, Яна Чавдарова, Емил Моллов и аз, Радослава Райчева, заедно с госпожа Цветанка Тошева се качихме на самолета за Брюксел. Пристигнахме благополучно и заедно с ученици от Руската и Немската гимназии в София, с които бяхме част от целия проект, отпътувахме за хотел “Le Dome”.

След настаняването започна и нашата съществена визита на столицата на Европа. Тя започна от Посетителския център на Европейския парламент. Получихме материали, свързани с функционирането и дейностите на Европейския парламент. След това поехме към Постоянното представителство на Република България към Европейския съюз. Тук се срещнахме с господин Димитър Цанчев, председател на представителството. Той в продължение на един час ни разясни какви са задачите и отговорностите на институцията. Имахме възможност да задаваме въпроси, на които получихме конкретни отговори.
След тази интересна среща и обяд в Европейския парламент последва детайлна презентация за структурите и начина на функциониране на Европейския парламент. Дискусията тук беше изключително интересна и полезна за нас.
Започна и туристическата обиколка на Брюксел. Тръгнахме по главната улица, разминавахме се с хора от различни националности и разглеждахме сградите наоколо - бяха толкова красиви и създаваха впечатлението, че се намираш в приказка.
Следващият ден отделихме за разглеждането на парк “Мини- Европа”, където всяка страна от Европейския съюз е представена със своите емблематични културни и исторически паметници. Впечатлени бяхме от “Атомиум” и символа на Брюксел - “Пикаещото момченце”.
Брюксел - този великолепен град така ни омагьоса, че ни се струваше, че сме вървели по улиците му не два дни, а цяла вечност.
Радослава Райчева

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай