Велинград - online - Детски театрален фестивал в ЦДГ “Еделвайс” 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Детски театрален фестивал в ЦДГ “Еделвайс”
Публикувано 2013-04-23 08:37:23 от Темпо

За трета поредна година в ЦДГ “Еделвайс” се проведе фестивал за драмитазация на български народни приказки. Децата от всички групи, подготвени от своите учителки, се включват активно в представленията като се превърнаха в обичани герои от приказките. Малките актьори с впечатляващи костюми и с подходящ декор разкриха пред родителите си своите таланти.

Станалият вече традиционен фестивал на приказките цели да създаде у децата интерес към българското народно творчество и да се разкрият техните умения да играят, пеят и рецитират. Интересни са и идеите на учителките, които предлагат нов, съвременен прочит на някои приказки, както беше представена драматизацията на “Който не работи, не трябва да яде”.. Специално жури определя и класира най-добрите драматизаци и както се случва при децата всички се представят по най-добрия начин и заемат призови места.
От ръководството на ЦДГ “Еделвайс” изразиха своята специална благодарност към велинградския дамски „Лайънс клуб” за ползотворното партньорство и сътрудничество. Президентът на клуба Соня Чавдарова благодари на децата и на тяхната помощ за организирането на благотворителния търг, който осигури средства за закупуване на специално очила за две нуждаещи се от тях деца. От “Лайънс клуб” - Велинград подариха книжки с детски приказки, кукли “Петрушки” за куклен театър и грамоти за индивидуални изпълнения на малките актьори. Съвместните изяви и дейности между ЦДГ “Еделвайс” и “Лайънс клуб” ще продължат и занапред, като предстои изграждането на алпинариум в двора на градината и благотворителна акция за Великден.
Георги Дишлянов

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола