Велинград - online - Всяко усилие се възнаграждава 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Всяко усилие се възнаграждава
Публикувано 2013-04-23 08:41:17 от Темпо

Искаш добри резултати? Когато влагаш ум и сърце в професията си и не пестиш усърдие, тогава всеки успех и признание удовлетворява амбициите ти и те зарежда с позитивизъм и изобилие от нови идеи. Особено вдъхновяваща е работата с млади хора - те толкова ентусиазирано приемат новаторските практики. А в училище компютърните технологии са една неочаквано добра комбинация от полезно и приятно.

Ние, учители и ученици от ОУ “Неофит Рилски”, положихме доста усилия да се ограмотим на сложния компютърен език и да направим овладяването на науките модерно и забавно. Всеки ден при нас компютър и учебник вървят ръка за ръка. Затова сме приятно изненадани от решението на МОМН да дари на 9 училища в страната (едно от които е нашето) компютърни системи за още по-успешно навлизане в дебрите на софтуерните лабиринти. Така след JUMPIDO, което се управлява чрез движения на ръцете на малките ученици, сега ще откриваме научните тайни с нова компютърна конфигурация - мултимедиен проектор и устройство, превръщащо обикновената бяла дъска в интерактивна. Какво ли не биха дали възпитаниците от времето на Бранислав Нушич в неговата “Автобиография”, за да имат подобни нагледни средства, а не децата да се въртят като планетите...
Е, скъпи ученици, за вас правим какво ли не, за да разнообразим пътя на познанието и да ви убедим, че си струва човек да се образова и да се самоусъвършенства. Когато вие един ден успеете в живота, това ще е радост и за нас - вашите учители … Обществото ще започне все по-високо да цени знаещите и можещите.
Ваня Гушевилова

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


За да остане природа в България