Велинград - online - ДПС иска промяна с писмо до медиите 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

ДПС иска промяна с писмо до медиите
Публикувано 2013-04-23 09:08:48 от Темпо

Общинският съвет на ДПС - Велинград изпрати открито писмо до медиите по повод начина на управление и финансовото състояние на Община Велинград. От партията припомнят, че през септември 2012 г. са оттеглили доверието си от кмета Иван Лебанов с доброволната оставка на заместник-кмета от ДПС Мустафа Джамбаз.

Оценката на ДПС за управлението на проектите, финансирани по оперативни програми на ЕС, е “Катастрофа” и като пример се посочва, че са изминали 3 години без реално да започне изпълнението на проектите за водопровод в с. Грашево, енергийна ефективност на училища и детски градини и оборудване на общинската болница с медицинска апаратура.
Според ДПС управлението на Иван Лебанов е финансова катастрофа за общината, кредитните задължения са над 5 милиона, а неразплатените дългове към доставчици нахвърлят още 3 милиона лева. Информация или анализ за реалното финансово състояние на Общината няма. От партията изтъкват, че решенията на Общинския съвет се изпълняват избирателно и непрозрачно, липсва комуникация между кмета на общината и кметовете на населените места, а тази с Общинския съвет отдавна е прекъсната. ДПС обвинява кмета Иван Лебанов, че не е представил програмата си за развитие на община Велинград и отчет какво е изпълнил за подобряване на благосъстоянието на жителите.
Откритото писмо завършва с призив: “Необходима е промяна! Велинград има нужда от нова визия, компетентно управление и открит диалог с гражданите!”
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


За да остане природа в България