Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 23.04.13 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Обектив: СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 23.04.13
Публикувано 2013-04-23 09:19:10 от Темпо

СЕСИЯ В последния четвъртък на април ще се проведе редовното заседание на Общински съвет - Велинград. В дневния ред са включени 40 точки, по които съветниците ще взимат решения. Акцент на сесията са годишните финансови отчети на общинските дружества “ВКТВ”, “МБАЛ-Велинград” и “Стройком в несъстоятелност” и предприятията “Спортни имоти и пазари” и “Туристически информационен център”. Отново на дневен ред ще бъде бъдещето на Клептуза. Сред интересните теми ще бъде и отчетът за броя ползватели на минерална вода и сумите, постъпили в общинския бюджет.


КУЛТУРА На 18 април във Велико Търново започна юбилейното десето издание на Международната туристическа борса “Културен туризъм”. За съжаление тази година Велинград не е сред общините, които се представят на изложението. Главната причина е липсата на финансови средства.

ЗЕМЯ Клубът на пътешественика в Професионалната гимназия по горско стопанство “Христо Ботев” отбеляза световния Ден на Земята 22 април. Учениците обсъдиха бъдещето на Земята на сбирка под наслов “Да опазим нашата планета”.

ВЕЛА Заради поредицата от почивни дни 69 години от смъртта на патрона на Велинград Вела Пеева ще бъдат отбелязани преди датата 3 май. Общината организира възпоменателно тържество в 11 часа на 30 април на паметника под почивната станция “Кисловодск”.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола