Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 30.04.13 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Обектив: СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 30.04.13
Публикувано 2013-05-01 10:28:19 от Темпо

ГЕРГЬОВДЕН Празнично ще протече Гергьовден във Велинград. Официалното честване в 11 часа включва издигане на националното знаме и поднасяне на венци пред паметника на загиналите пред църквата в кв. Лъджене. В 12 часа ще бъдат поднесени венци и пред паметника в центъра на кв. Чепино, където празникът ще продължи с участието на фолклорен ансамбъл “Чепино” и състави от Молдова, Словения, Гърция и София. Фолклорният концерт ще видим и на площад “Н. Гяуров” вечерта в 19.30 часа. На Гергьовден храмов празник ще чества църквата “Свети Георги” в Чепино, денят е празничен и за параклиса в м. Гергевана и строящата се църква на връх Острец.


ДЕФИЛЕ След едноседмичното затваряне пътят Варвара - Велинград е отворен за движение. Ремонтните дейности по отсечката продължават, като движението се регулира.

ПОРЪЧКА Община Ракитово стартира обществена поръчка за рехабилитация на общинския път от Дорково до язовирната стена на язовир “Батак” и за изграждане и реконструкция на на спортната зала в Костандово. За двете обособени позиции са осигурени 5 284 830 лева - безвъзмездна финансова помощ по Програмата за развитие на селските райони. Откритият конкурс за избор на фирма-изпълнител ще се проведе на 4 юни 2013 г.

ПЛАН Министерството на земеделието и храните на 23 април 2013 г. даде положително становище по изработения проект за Общ устройствен план на Община Велинград. Така проектът направи последната стъпка към цялостно приемане и утвърждаване, което е от изключителна важност за бъдещото планиране и инвестиционна активност в общината.

НЕМСКИ Голям успех постигнаха възпитаниците на немската паралелка в СОУ “Св.св. Кирил и Методий”. С постановка на немски език те се класираха на второ място в театралния фестивал “Бургаски изгреви” - подробности в следващия брой.

БИРИ 22 галона с бира бяха откраднати от разбита хладилна витрина във Велинград. Извършителите на кражбата все още се издирват.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води