Велинград - online - АТАКА предлага радикална програма 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

АТАКА предлага радикална програма
Публикувано 2013-05-08 09:05:31 от Темпо

Проф. Станислав Станилов, водач на листата на АТАКА в нашия избирателен район, на 2 май проведе среща с велинградчани в голямата зала на общината. Като отличителен знак на АТАКА той определи радикалната програма, която не прилича на програмите на другите политически партии. АТАКА предлага регулирана икономика, защото само такава може да спаси България. Партията работи за идеята “Технологична България” и предлага финансови и данъчни облекчения да ползват само фирми, които инвестират в производство и работни места.
Настояват банките и финансовите структури, които докараха кризата, сами да я платят. По отношение на данъчната политика залагат на прогресивно подоходно облагане, а данъци върху лихвите да се дължат само за депозити над 200 000 лева. В здравепазването АТАКА предлага въвеждане на германския модел, премахване на Националната здравноосигурителна каса и създаването на нов фонд “Народно здраве”. Радикални промени се планират и в образованието и съдебната система, където партията залага на строга наказателна отговорност за съдии, дописнали забавяне на дела.
На нашия въпрос дали очакват този път да спечелят мандат в 13-ти Пазарджишки избирателен район проф. Станилов припомни, че на парламентарните избори през 2009 г. АТАКА бе близо до спечелването на един от деветте мандата. Но тогава сериозно влияние върху изборните резултати оказа мажоритарният вот и така Станислав Стоилов стана депутат от Хасковски, вместо от Пазарджишки избирателен район. Настоящата предизобрна кампания той определи като много вяла за всички участници и подчерта, че АТАКА не прави концерти и шумни прояви, а са решили да отделят средства за хора в трудно материално състояние.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


За да остане природа в България