Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 08.05.13 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Обектив: СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 08.05.13
Публикувано 2013-05-08 09:22:57 от Темпо

ГАЗИФИКАЦИЯ Областният управител одобри техническия инвестиционен проект и разрешително за строеж на “Ситигаз България” ЕАД за обекта главен разпределителен газопровод за газоснабдяване на Септември, Ракитово и Велинград. В момента тече срокът за обжалване на заповедта за газопровода, който преминава през землищата на Дорково, Костандово и Велинград.


ПИЛОНИ Преди седмица “Темпо” съобщи, че двата пилона за знамена до параклиса “Свети Никола” над Велинград са отрязани и откраднати. Пилоните вече са възстановени, като този път са направени от дърво, вместо от метал.

ГОДИШНИНА Заради поредицата почивни дни годишнината от смъртта на Вела Пеева бе отбелязана на 30 април вместо на 3 май. Пред паметника бяха поднесени цветя от Общинска администрация, Общинския съвет, ГЕРБ, БСП, Партия на българските комунисти, музея, местните читалища, Съюза на ветераните от войните, Дружеството за защита на Родипите, Дружба “Родина” и граждани.

ТУРНЕ От 9 до 15 май Представителният духов оркестър с мажоретен състав “Димитър Мечев” ще се представят на сцената на международния фестивал на изкуствата в Мераин, Турция. Предстоят им 3000 километра път, посещения на Истанбул и Анкара, няколко концерта и среща с морето.

ПЛАНОВЕ Изработени са подробните устройствени планове на селата Враненци, Горно Дъбево и Бирково. На 30 април 2013 г. съобщението бе обнародвано в Държавен вестник и заинтересованите лица имат 30 дни да направят писмени възражения.

КВАЛИФИКАЦИЯ Община Ракитово ще повишава квалификацията на своите служители, след като спечели проект по ОП “Административен капацитет”. Обявена е процедура за избор на фирма, която да осигури публичност по дейността в рамките на проекта.

КЛИСУРА Групата за стари градски песни “Евридика” към читалище “Просвета” в Костандово се завърна с почетна грамота от Дните на възрожденската и патриотична песен “Топчето пукна” в Клисура. Под ръководството на Никола Янев-Чоли дамите участваха в концерт, посветен на 137 години от Априлското въстание.

ЯЙЦА Децата от ЦДГ “Еделвайс” украсиха великденски яйца и ги подариха на своите приятели от Дневния център за възрастни хора с увреждания. Яйцата и материалите за украса осигури дамският Лайънс клуб във Велинград.

КУРБАН На Светъл петък (10 май) параклисът “Свети Живоприемен източник” до Лятното кино във Велинград ще чества своя храмов празник и ще бъде раздаден курбан за здраве и благополучие.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води